Păreri de rău vizavi de demisia lui Arafat Sanatate
  • admin
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

Păreri de rău vizavi de demisia lui Arafat

10-3_06.jpgDemisia lui Raed Arafat din funcţia de subsecretar în Ministerul Sănătăţii a stârnit multă zarvă. Nefiind de acord cu forma legii sănătăţii în privinţa serviciului de ambulanţă de urgenţă, acesta a declarat că „demisia înseamnă că nu mă asociez cu un tăvălug ce nu-l pot ţine în frâu şi care oricum mă va pune la pământ. Nu vorbesc de mafie. Am fost acuzat eu însumi ca mafiot. E o nevoie de reformă cu orice preţ”, a declarat fostul subsecretar.
“Demisia aceasta este o mare greşeală. Raed Arafat este omul potrivit la locul potrivit şi el poate să ajute sistemul sanitar. Cred că SMURD se va desfiinţa.”
Diana Negrean
“Îmi pare rău că s-a ajuns aici. Acest om a muncit în domeniu şi a făcut mult bine oamenilor. Noi, oamenii, ar trebui să facem ceva pentru repunerea lui în funcţie.”
Daniel
“Ar fi multe de spus privitor la acest subiect. Cert este că Arafat a făcut multe pentru noi în condiţiile în care sistemul sanitar românesc este în suferinţă.”
Anonim
“Îmi pare rău că oamenii buni sunt daţi la o parte. Dar la Târgu-Mureş va avea întotdeuna un loc şi va fi primit aşa cum merită.”
Armand

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE