Albinuţele de la „Dumbrava Minunată” au dansat Hora Unirii Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 90 Vizualizări

Albinuţele de la „Dumbrava Minunată” au dansat Hora Unirii

4_a6e8f8.jpgAm trecut pe la Grădiniţa cu Program Prelungit „Dumbrava Minunată” din Târgu-Mureş marţi, de Ziua Unirii. Cei 20 de copii prezenţi în Grupa mică a „Albinuţelor” au avut o dublă sărbătoare.
De dimineaţă, fiind 24 ianuarie, au realizat tricolorul ţării din plastilină după care l-au sărbătorit pe Luca Bugnar, colegul lor care a împlinit cinci ani. Cu o inimă mare de hârtie roşie agăţată în piept, Luca s-a urcat în picioare pe un scăunel, şi toată grupa i-a cântat La mulţi ani. Rând pe rând l-au felicitat şi i-au urat multe cadouri, ciocolată şi o bicicletă. Dacă până la bicicletă a aprobat totul, dând afirmativ din cap, la bicicletă a intervenit: „bicicletă nu, că am”. Colegii în schimb au continuat să-i ureze cam tot ce şi-ar fi dorit ei să primească! După momentul solemn Luca a împărţit prăjiturele dintr-un coşuleţ şi şi-a servit colegii cu răcoritoare. Discutând cu fiecare dintre ei am aflat lucruri interesante: Darius vrea să conducă un autobus mare, verde din centru până-n Tudor. Alexandru „meldje la selvis,  cu multe lucluli si apoi acasă”, Tudor vrea să lucreze în trei locuri, Alexia se va face doctor de spital. Ceilalţi s-au declarat pompieri, jandarmi, educator sau dansatoare, iar Cezara numai zâmbet a zis că ea nu lucrează! Crista, fetiţa care a fost în Austria, la schi, înoată, dansează, schiază şi vine la grădiniţă ca să mai facă o pauză! Un mărunţel vrea să fie tractorist când va fi mare, altul profesor, ca mami.
Odihniţi după şedinţa foto, cu forţe noi, albinuţele au dansat apoi Hora Unirii, în două cercuri concentrice. Şi pentru că nici asta nu i-a obosit îndeajuns, în timp ce sala lor a fost pregătită pentru masa de prânz, albinuţele au avut un program de înviorare în sala de joacă, unde au cântat ţopăind în voie până la semnalul stai pe loc, când au încremenit pentru poză în cele mai haioasele  poziţii. A urmat masa de prânz şi un somn odihnitor. Şi ziua încă nu s-a terminat!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE