Share

Home / Eveniment / Laura Georgescu, validată preşedinte CNA

Laura Georgescu, validată preşedinte CNA

Laura Georgescu, aleasa preşedinte CNA de către membrii Consiliului la sfârşitul anului trecut, a fost validată, marţi, în funcţie de către Parlament, au anuntat ea şi vicepreşedintele Viorel Vasile Buda în şedinţa de astăzi a forului audiovizual. Laura Georgescu a fost desemnată membru CNA la propunerea guvernului, în toamna lui 2012, pentru un mandat de şase ani.
Cine este Laura Georgescu?
Absolventa a Facultăţii de Matematică, a lucrat ca profesor de matematică până în 1995. Din 1994 a lucrat în TVR, iar din 1997 până în 1999 a fost director în cadrul “Mihai Tatulici Production”, ocupându-se de mai multe emisiuni ale Pro TV. In timpul guvernului Năstase, a devenit consilier în cadrul Corpului de Control al Guvernului, ocupându-se de “îndeplinirea atribuţiilor prevăzute de Legea nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţii de interes public”. După 2005 a lucrat la Departamentul pentru Lupta Antifraudă (DLAF).

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

FOTOGALERIE. O nouă generație de absolvenți ai Școlii Postliceale „Dimitrie Cantemir“ din Târgu Mureș

Cea de-a 20-a promoție de Asistenți Medicali de Farmacie și cea de-a 19-a promoție de …

Share
Share