EXCLUSIV: Vasile Costea, secretar de stat în Ministerul Apărării Eveniment
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 820 Vizualizări

EXCLUSIV: Vasile Costea, secretar de stat în Ministerul Apărării

Avocatul târgumureșean Vasile Costea va ocupa funcția de secretar de stat pentru relația cu Parlamentul, Informare publică și creșterea calității vieții personalului din cadrul Ministerului Apărării Naționale, decizia fiind publicată astăzi, în Monitorul Oficial al României nr. 52, partea I.

„E o propunere de mare încredere”

Contactat de „Zi de Zi”, avocatul Vasile Costea a afirmat că mutarea activității la Ministerul Apărării Naționale reprezintă o provocare profesională pe care intenționează să o onoreze cu brio. „Este o provocare foarte mare din punct de vedere profesional. Vreau să dovedesc încrederea celor care m-au propus și în primul rând îmi doresc să merg acolo cu capul sus și să mă întorc cu capul sus atunci când va fi momentul. Îmi doresc să fac ceva pentru acel minister, și îmi voi dedica pentru aceasta toată experiența profesională pe care o am. E o propunere de mare încredere, pe care doresc să o onorez cu cea mai mare cinste”, a declarat Vasile Costea.

Noul secretar de stat își va începe activitatea săptămâna viitoare, după rezolvarea unor formalități. „Practic, de săptămâna viitoare o să intru în atribuții. Astăzi a fost publicată decizia, dar mai sunt formalități de rezolvat, de cazare la București și în ceea ce privește activitatea mea de la cabinet unde trebuie să mă suspend ca avocat”, a mai spus Vasile Costea.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • cred ca si cei care sunt acum la putere, sunt la fel de hoti ca si ceilalti din PDL, din cite vad mai ales la armata, nu vror sa faca dreptate, sper ca in ceasul cel din urma sa isi dea seama, ca au venit la putere datorita votului impotriva vechiului sistem, daca nu vor repara nedreptatile, va fi mai rau pentru ei…….

  • DOMNUL Ion, sa vezi tu ca astia vor fi in stare sa repare nedreptatea, ca doar nu sunt PDL-isti, ei s-au laudat ca daca vor veni la putere vor repara nedreptatile comise de PDL, daca nu vor repara nedreptatile, la alegerile pentru parlamentul European nu ii va mai vota nimeni, si peste 4 ani vor ajunge mai rau decit PDL acum.

  • Includerea soldelor de merit in salariu este cea mai mare hotie vazuta vreo data. Nu este posibil ca sa se faca o astfel de discriminare intre membrii unei organizatii numita armata. Sustinerea acestei legi aberante prin care 30% dintre militari sa ramana cu salariu de merit la purtator pe viata a rupt in doua efectivele.Nu se respecta principiul pentru munca egala – retributie egala. Nu mai vorbim de faptul ca el s-a acordat cu precadere sefilor iar ce a mai ramas s-a distribuit pe ochi frumosi celor mai meritosi slugoi.

  • Domnule Vasile Costea, am vazut ca v-ati pus semnatura pe un act proaspat Ordinul M.S.11/18.02.2013, nu cedeti ca era momentul sa reparati o nedreptate, privind salariile cadrelor militare?
    Va relatez urmatoarele:
    -in M.Ap.N. existau pina in anul 2009 salarii de merit, care beneficiau de ele 25% di cadrele militare care obtineau rezultate meritorii in anul anterior;
    -incepind cu anul 2009, datorita unei legi aberante a guvernului Boc, aceste salarii de merit au fost numite solde de merit, deoarece sa nu poata fi taiate datorita austeritatii si au fost introduse in salarii;
    – asa ca incepand cu anul 2009 cadrele militare carea aveau salarii de merit au ramas cu ele pe viata, credeti ca este corect?;
    – ce vina au ceilalti 70% ca au salariile mai mici cu 25% fata de cei care au salariile de merit incluse in salarii?
    Astept totusi sa faceti dreptate.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE