ASA învinge ”viruşii verzi” în al doilea amical FC Municipal
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

ASA învinge ”viruşii verzi” în al doilea amical

Disputată pe terenul sintetic din cadrul complexului Trans-Sil din Târgu-Mureş, partida amicală de fotbal dintre divizionara secundă ASA şi echipa de Liga III, Sănătatea Cluj-Napoca s-a încheiat cu victoria mureşenilor cu scorul de 4-1 (1-0). Golurile roş-albaştrilor au fost reuşite de Ceaca (minutul 35), Bobi Verdeş (66), Huiban (75) şi R. Miclea (81). Pentru oaspeţi a punctat Văidean, în minutul 85. Partida de pregătire nu s-a ridicat la nivelul dorit, antrenorul Ioan Ovidiu Sabău rulând şi de această dată întreg lotul aflat la dispoziţie. Singurul care a evoluat în ambele reprize a fost Dragoş Huiban, el înlocuindu-l în minutul 26 pe Amauri, care a părăsit terenul de joc accidentat şi atacantul mureşenilor a rămas în teren şi în repriza secundă. Scorul a fost deschis spre finalul primei părţi prin fostul component al echipei clujene, Andrei Ceaca, ajuns la divizionara secundă.

Desprindere la reluare şi o pauză cu emoţii

Cu întreg 11-le schimbat după pauză, mureşenii au dominat mai categoric partea a doua şi noul sosit, atacantul Bobi Verdeş a debutat în tricoul ASA cu un gol reuşit printr-un lob din afara careului peste portarul advers. În minutul 75 Huiban a majorat scorul, fază la care portarul clujenilor, Andrei Biliga s-a accidentat grav, lovindu-se puternic la cap. Acesta a respins în prima fază balonul, dar în urma reluării lui Huiban, cei doi s-au ciocnit şi portarul clujean s-a lovit şi de stâlpul porţii, pierzându-şi pentru câteva minute cunoştinţa. Meciul a fost întrerupt minute bune pentru intervenţia echipajului SMURD, care l-a transportat la spital pentru a fi supus unor investigaţii de specialitate. Seara, aceasta a părăsit serviciul de urgenţă, fiind diagnosticat cu fractură de maxilar superior. După nedorita pauză, jocul s-a reluat şi Romulus Miclea a înscris al patrulea gol pentru mureşeni. Spre final, echipa care eliminase la lovituri de departajare ASA-ul din Cupa României a stabilit scorul final la o neatenţie a apărării.

Sabău a început partida cu formaţia: Botoşer- Hanca, Gugu, Heil, Szilagyi, Matiş, Diaby, T. Petriş, Bumba, Amauri (’26 Huiban), Ceaca. În repriza secundă au evoluat: Viciu- Bold, Ugocian, Onicaş, Turcu, Buhăescu, R. Miclea, Candrea, Danquah, Verdeş, Huiban.

Următorul amical al mureşenilor va avea loc tot pe teren propriu, marţi, 28 ianuarie, de la ora 15, adversară fiind o altă formaţie din seria V a Ligii a III-a, Unirea Jucu, ocupanta locului VIII.

 

Noutăţi de marcă în lot

Ultimele transferuri perfectate în cadrul campaniei de iarnă par a fi foarte importante pentru mureşeni în vederea abordării partidelor rămase din retur. Atacantul Bobi Verdeş (33 ani), golgheterul ligii secunde, cu 10 goluri a semnat cu gruparea mureşeană după amicalul câştigat de noua sa echipă, 4-1 cu divizionara C Sănătatea Cluj. Jucătorul venit de la Gloria Buzău a înscris în prima parte a campionatului 10 goluri, reuşind cinci ”duble”, în partidele cu Rapid CFR Suceava, Dunărea Galaţi, Unirea Slobozia, CF Brăila şi Farul Constanţa. După el, au fost parafate şi sosirile celor trei “ceferişti clujeni, Sepsi Laszlo, Ioan Hora şi Claudiu Voiculeţ, care vor evolua în partea a doua a campionatului pentru ASA. Cei trei şi-au dat acceptul pentru a juca în tricoul echipei. Sepsi Laszlo (26 ani), originar din localitatea mureşeană Bogata a mai jucat la FCM Târgu-Mureş în sezonul 2011-2012. Mijlocaşul Ioan Hora (25 ani) a mai evoluat la UTA Arad şi Gloria Bistriţa, iar Claudiu Voiculeţ (28 ani), tot mijlocaş a trecut pe la FCM Târgovişte, Farul, Internaţional Curtea de Argeş şi Pandurii Târgu Jiu. În zilele următoare se vor finaliza transferurile a încă 2-3 jucători cu experienţă în LigaI, după cum declara Daniel Stanciu, directorul general al ASA.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE