Jurnal de astre (1) Reghin
  • emese.ardelean
  • 0 comentarii
  • 33 Vizualizări

Jurnal de astre (1)

*Berbec

Vă recomandăm să fiţi foarte prudent în tot ce faceţi şi în discuţiile cu prietenii. Aveţi tendinţa să fiţi impulsiv. După-amiază, o rudă apropiată s-ar putea să vă dea o importantă sumă de bani.

*Taur

Se pare că nu veţi fi într-o formă prea bună. Nu vă asumaţi noi responsabilităţi, pentru că riscaţi să vă irosiţi energia! Sunteţi predispus la stări depresive şi accidente vasculare. Păstrati-vă calmul! Ar fi bine să ascultaţi sugestiile unui membru al familiei.

*Gemeni
Se anunţă o zi tensionată. Este posibil să aveţi divergenţe cu partenerul de viaţă, pornind de la o investiţie importantă. Stăpâniţi-vă impulsivitatea!

*Rac
Dimineaţă veţi fi tentat să vă ocupaţi de mai multe probleme în acelaşi timp. Din cauza nerăbdării, riscaţi să vă enervaţi şi să nu mai aveţi nici un spor. Vă sfătuim să vă ocupaţi mai mult de activităţile casnice, ca să evitaţi un scandal. După-amiază şi seara, veţi petrece cu prietenii apropiaţi.

*Leu

Sunteţi indispus pentru că nu reuşiţi să terminaţi la timp ceea ce v-aţi planificat. Starea de nervozitate vă poate pune într-o situaţie neplăcută faţă de prieteni şi de persoana iubită. Vă recomandăm să vă păstraţi calmul şi să vă concentraţi asupra problemelor care nu suferă amânare. Ascultaţi-vă intuiţia şi evitaţi speculaţiile!

*Fecioară

Sunteţi decis să faceţi ceva folositor în casă, dar, dacă nu aveţi un plan de acţiune bine definit, ar fi mai bine să amânaţi. Spre seară s-ar putea să aveţi mici probleme de sănătate, dar sunt trecătoare. Nu neglijaţi odihna!

 

Horoscop oferit de  www.eastrolog.ro

 

http://youtu.be/Td9xryQefEk

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE