CSU Medicina a dat o replică bună campioanei CSU Medicina CSŞ
  • mihai.veres
  • 0 comentarii
  • 57 Vizualizări

CSU Medicina a dat o replică bună campioanei

Ca şi eliminată din Cupă, atenţia spre play off

În partida tur din cadrul sferturior de finală ale Cupei României la volei femnin, CSU Medicina CSŞ Târgu-Mureş a pierdut cu scorul de 3-0 (25-23, 25-18, 27-25) partida susţinută miercuri pe teren propriu cu Ştiinţa Bacău. Deşi pornite ca mari favorite, campioanele, lidere detaşate şi în această ediţie a campionatului, băcăuancele au întâmpinat o echipă care şi-a vândut scump pielea. Venită la Târgu-Mureş după ce şi-au asigurat prima poziţie în campionat în urma victoriei categorice de sâmbătă, 3-0 cu Dinamo Romprest Bucureşti, în calitate de campioană şi deţinătoare a Cupei României, băcăuancele au abordat mai relaxat partida. Pe lângă faptul că Ştiinţa nu a prins una din zilele bune, replica gazdelor a fost peste aşteptări şi au fost aproape de a câştiga primul set, în care au condus spre final cu 20-18. Băcăuancele au revenit pe fondul câtotrva inexactităţi a mureşencele şi au câştigat la limită în primul set. Al doilea act a fost echilibrat până la al doilea time aut tehnic, după care echipa lui Atanas Petrov a rămas în block start şi a cedat o serie de câteva puncte şi setul. Încercarea de revenire din setul trei a fost umbrită de numeroase puncte oferite cadou oaspetelor, printre care câteva servicii. Deşi s-au bătut în final pentru fiecare minge, plusul băcăuancelor a avut câştig de cauză în prelungiri şi Ştiinţa este ca şi calificată în final four. Returul acestei partide va avea loc miercurea viitoare, în data de 5 martie, la Bacău.

Atenţia spre final four-ul campionatului

Dacă despre calificarea în semifinalele Cupei României nu se poate vorbi, mureşencele au şansa în acest an să obţină rezultatul pe care şi-l doreau de mai multe ediţii: accederea în primele patru echipe ale campionatului. Primul pas a fost făcut, locul IV pentru finalul sezonului regulat este asigurat. Ultima etapă, în care CSU Medicina întâlneşte sâmbătă, 1 martie, de la ora 18.00, pe teren propriu formaţia VC Unic Piatra Neamţ nu mai poate schimba ierarhia. Clasată pe locul IV, echipa mureşeană aşteaptă confruntarea din primul tur al play off-ului, cu CSM Târgovişte,

Primul meci va avea loc la Târgu-Mureş, sâmbătă, 8 martie. Jocurile cu Unic şi Ştiinţa devin în aceste condiţii foarte utile, iar dacă trec de dâmboviţence, adversara din semifinalele campionatului va fi din nou Ştiinţa Bacău.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE