Idei de succes prezentate la TEDx Târgu-Mureş Eveniment
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

Idei de succes prezentate la TEDx Târgu-Mureş

Fenomenul TED începe să prindă contur la Târgu Mureş prin TEDx Târgu-Mureş Live, un eveniment TEDx organizat independent care va avea loc marţi, 18 martie, la ora 17.00, în Zanza Café & Lounge. „În spiritul ideilor care merită să fie răspândite, TEDx este un program de evenimente locale, organizate pe cont propriu, care aduce oamenii laolaltă pentru a împărtăşi o experiență similară cu TED. La un eveniment TEDx sunt combinate discursuri TED şi speakeri în direct pentru a genera discuţii profunde şi o conexiune în grup restrâns. Aceste evenimente locale, organizate pe cont propriu poartă marca TEDx, unde x egal eveniment TED organizat independent. Conferinţa TED oferă un ghid general pentru programul TEDx, dar evenimentele TEDx individuale sunt organizate pe cont propriu”, a declarat Johann Stam, curatorul TEDx Târgu-Mureş.

Idei care merită să fie răspândite

La nivel mondial, TED (tehnologie, divertisment, design) este o conferinţă anuală care se ţine din 1984 înCalifornia. Motto-ul TED, “idei care merită să fie răspândite”, aduce pe scenă oameni de stiinţă, oameni de afaceri, politicieni, artişti, muzicieni şi ingineri. Speakerii au multe în comun, de la idei geniale, influenţa necontestată în domeniile lor de activitate până la abilitatea de a vorbi într-un mod simplu despre lucruri sofisticate.

Târgu-Mureş, cel mai nou membru TED

TEDx Târgu-Mureş este cel mai recent proiect de inspiraţie TED. În septembrie 2013, un grup de entuziaşti şi visători, inspiraţi de misiunea TED, au format o echipă care va încerca promovarea ideilor cu şi despre pameni cu idei. “Credem în puterea ideilor, a cunoaşterii, a speranţei şi a progresului, în capacitatea acestora de a schimba lumea, de a uni şi inspira pentru un viitor mai bun. Obiectivul nostru este să aducem mai aproape acest viitor, oferindu-le unor renumiţi oameni de ştiinţă, oameni de afaceri, oameni de artă şi altor activişti români şi străini ocazia de a-şi împărtăşi ideile cu audienţă TED din Mureş. Evenimentul de marţi din Zanza va prilejui retransmisia  în direct a conferinţei dinVancouver. Pentru a sărbători aniversarea de 30 de ani de TED, prima conferinţă TED având  loc în 1984, s-a pregătit un program extrem de interesant, având ca speaker pe Bill Gates, Charmian Gooch sau Michel Laberge. De asemenea, cei prezenţi vor putea să facă cunoştinţă cu Vlad Fiscutean, reghinean de origine, ambasador TED şi singurul român care a vorbit pe o scenă TED. Moderatorul evenimentului va fi actorul Nicu Mihoc. Din program va face parte şi un quizz despre TED, câştigătorul urmând să primească o invitaţie pentru evenimentul TEDx Târgu-Mureş din octombrie”, a precizat Johann Stan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE