Concurs de chimie în „Săptămâna Altfel” Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 77 Vizualizări

Concurs de chimie în „Săptămâna Altfel”

Elevii claselor terminale pasionaţi de chimie pot participa în „Săptămâna Altfel” la o activitate mai deosebită, un concurs  organizat, în premieră, de Liga Studenţilor din Târgu-Mureş (LSTGM), Universitatea de Medicină şi Farmacie (UMF) Târgu-Mureş şi Liga Studenţilor Farmacişti, în care elevii îşi pot etala cunoştinţele de chimie organică dobândite în clasele anterioare şi pot demonstra cât de buni sunt în domeniu, mai ales dacă doresc să urmeze o facultate de profil.

O premieră în „Săptămâna Altfel”

Reprezentanţii Ligii Studenţilor din Târgu-Mureş îi invită pe elevii din clasele X-XII la concursul de chimie, care va avea loc în 10 aprilie. „Liga Studenţilor din Târgu-Mureş în parteneriat cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu-Mureş şi Asociaţia Studenţilor Farmacişti organizează în premieră un concurs de chimie în data de 10 aprilie, în „Săptămâna Altfel”. Concursul este destinat elevilor din clasele a X-a – a XII-a, unde vor avea ocazia de a-şi etala cunoştinţele de chimie organică, materie din clasele a X-a şi a XI-a. Pe lângă cele de mai sus, am pregătit multe alte activităţi şi surprize. Îndemnăm elevii să paricipe la acest concurs, oentru că au ocazia de a participa la o activitate deosebită organizată în cadrul UMF Târgu-Mureş, pentru că Liga Studenţilor le oferă şansa de a participa la un concurs de chimie aparte şi, de asemenea, pentru că Asociaţia Studenţilor Farmacişti le va prezenta o mostră a ceea ce înseamnă să fii student la Facultatea de Farmacie de la UMF Târgu-Mureş. Data limită pentru înscrieri este 1 aprilie. Taxa de participare este de 20 lei şi se va achita la intrarea în sala de concurs. Mai multe detalii, precum şi programul zilei de concurs îl vei primi pe e-mail după înscriere”, au transmis reprezentanţii Ligii Studenţilor.

Săptămâna 7–11 aprilie este dedicată activităţilor educative extracurriculare şi extraşcolare, în cadrul programului numit „Şcoala altfel: să ştii mai multe, să fii mai bun!”. În această săptămână nu se organizează cursuri conform orarului obişnuit al unităţii de învăţământ, scopul programului fiind implicarea elevilor şi a cadrelor didactice în diverse activităţi din varii domenii care să stimuleze interesul şcolarilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE