Echiparea ONG-urilor cu calculatoare Social
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 78 Vizualizări

Echiparea ONG-urilor cu calculatoare

fundatia comunitara

Fundația Comunitară Mureș lansează un nou program de sprijinire a ONGurilor din Târgu Mureș. Cu ajutorul Multiplan Electronics SRL , Fundația pune la dispoziția ONG-urilor din Târgu Mureș și din județ, 30 de calculatoare pentru a sprijini activitatea lor.

ONG-uri, asociații și fundații, ce-și desfășoară activitatea în acest județ, pot solicita între 1 și 5 calculatoare din modelele oferite, DELL OPTIPLEX 755, 760 SFF, 780 SF și monitoare LCD 17. ONG-urile trebuie să-și creeze un cont pe http://xn--finanare-39c.fcmures.org/,  dacă nu au aplicat până acum prin intermediul sistemului on-line.
După autentificare, trebuie să aleagă Apelul de finanțare corespunzător și să înceapă să completeze formularul on-line cu datele organizației și să atașeze documente ale organizației, respectiv act constitutiv, statut,  certificat fiscal (CUI), încheiere judecătorească, raport de activitate pe anul 2014 și să completeze formularul on-line.

Potrivit celor declarate de Sandor Gal, director executiv al Fundației Comunitare Mureș, cererile vor fi punctate după numărul de beneficiari direcți pentru care vor fi folosite calculatoarele, numărul de programe în desfășurare, bugetul anual pentru achiziții echipamente al organizației, beneficiari copii care nu au acces la computere sau mediul rural, beneficiari persoane în vârstă care nu cunosc utilizarea computerului și beneficiari persoane cu dizabiltăți.

Aplicația on-line se face începând cu data de 5 august, data limită este 31 august. Rezultatul selecției se va face cunoscut în 14 septembrie. Boardul Fundației Comunitare Mureș va face selecția pe baza punctajelor și a descrierii activitățiilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE