Joma – spoturi video spectaculoase pentru naționala României și ASA Târgu Mureș Sport
  • admin
  • 0 comentarii
  • 422 Vizualizări

Joma – spoturi video spectaculoase pentru naționala României și ASA Târgu Mureș

111Parafarea colaborării dintre producătorul de echipament sportiv Joma și Federaţia Române de Fotbal (FRF) din iunie, acord care prevede că firma spaniolă este sponsorul oficial al FRF, a adus și un spot video foarte frumos, creat de Joma.

Potrivit managerului general al Joma România, companie cu sediul central la Târgu-Mureş, colaborarea pevede, că toate echipele naţionale de fotbal din România, indiferent de categoriile de vârstă, la toate convocările, cantonamentele sau antrenamente, precum şi alte acţiuni ale Federaţiei vor purta echipament sportiv asigurat de Joma. În acest mod, firma Joma va fi unica cu drept de a fabrica, comercializa şi asigura echipamentul sportiv oficial al FRF. “Colaborarea va fi benefică pentru ambele părţi deoarece Joma va folosi sigla FRF în mai mult de 100 de ţări unde îşi desfăşoară activitatea, în timp ce FRF va întări prezenţa mărcii la nivel mondial”, a precizat Teodor Luca, managerul general al Joma România. “Colecţia oficială pentru Euro 2016 va fi prezentată şi pusă în vânzare în luna septembrie”, a completat Teodor Luca.

Galbenul, culoarea predominantă

Referindu-se la culorile echipamentului echipei naţionale a României, directorul general al Joma România a subliniat că vor fi menţinute culorile naţionale combinând roşu, galben şi albastru. “În prima ediţie se va remarca galbenul cu detalii roşii, în timp ce la cea de a doua ediţie va predomina culoarea roşie, ambele fiind combinate cu albastru”, a arătat Teodor Luca.

Colaborare cu campioane ale României

Joma Sport este o companie cu capital 100% spaniol specializată în fabricarea şi comercializarea de echipamente sportive, înfiinţată de Fructuoso Lopez în anul 1965. De atunci, Joma se află într-o continuă expansiune fiind prezentă pe piaţă în mai mult de 100 de ţări şi deţine filiale în Mexic, Panama, Brazilia, Statele Unite, Italia, China, Marea Britanie şi Germania. Joma este cea mai importantă marcă sportivă spaniolă cu cel mai mare volum de vânzări în lume şi se află în Top 10 al mărcilor mondiale. De asemenea, Joma a fost prezentă la mai multe ediţii ale Campionatului Mondial de Fotbal prin sponsorizarea echipelor naţionale ale statului Costa Rica în Germania 2006 şi statului Honduras în ultimile doua ediţii din Africa de Sud 2010 şi Brazilia 2014. În prezent, Joma asigură echipamentele altor Federaţii Naţionale de Fotbal precum: Bulgaria, Honduras, Nicaragua, Cuba, Insulele Maldive, Kyrguzstan. Totodată, o colaborare importantă o reprezintă asocierea cu Comitetele Olimpice, cele mai importante fiind Comitetul Olimpic Spaniol, cel din Mexic, Malta şi Belarus. În ţara noastră, Joma România şi-a început activitatea în anul 1997, iar printre echipele campioane cu care a colaborat sau colaborează amintim, Dinamo București, Unirea Urziceni şi CFR Cluj.

Între formațiile românești echipate acum de Joma se numără și ASA Târgu Mureș. Clubul târgumureșean este, la rândul lui, beneficiarul unui spot realizat de Joma, care prezintă echipamentul oficial de joc pentru sezonul 2015-2016.

În Târgu Mureș, unde se află și sediul principal Joma România, funcționează un magazin de prezentare pe Str. Revoluției nr. 5-7 (tel. 0265-250600), iar în Cluj Napoca există un magazin cu produse Joma în Sigma Center.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE