Home / Eveniment / Se caută fata sau băiatul de la radio

Se caută fata sau băiatul de la radio

Distribuie

stagiu radioTinerii din Sighișoara pasionați de radio au oportunitatea de a se dezvolta, timp de un an de zile, în cadrul unui stagiu de practică gratuit în Bulgaria, care va începe pe 1 octombrie. Acest lucru este posibil datorită unui proiect de voluntariat, Erasmus + in Sliven, aflat la a doua ediție, derulat de Asociația „Wild Carpathia”.

Cei interesați trebuie să știe că data limită de trimitere a CV-ului și a scrisoarei de motivație este 20 august. Proiectul se adresează tinerilor ambițioși, creativi și dornici de a se dezvolta într-un mediu dinamic. Asociația va alege un singur participant din țara noastră.
„Dacă ai între 18 și 29 de ani, daca încă nu ai un job, dar te interesează să câștigi experiență practică lucrând la un post de radio, dacă îți place muzica și lucrurile tehnice, dacă îți place să scrii articole despre subiecte diferite, dacă te atrage să lucrezi împreună cu oamenii de diferite culturi, dacă ești motivat spre dezvoltarea ta personală și dacă ai idei creative, aceasta este ocazia ideală. Proiectul „Radio Forum Evolution 2” va fi un model asemănător modelului de internship, a unui stagiu de practică în cadrul asociației noastre partenere din Bulgaria și se va derula timp de 12 luni, începand cu data de 1 octombrie 2015. Deoarece ne dorim să oferim această șansă persoanei care își dorește cel mai mult acest lucru, pentru procesul de selecție vom avea nevoie de un CV și o scrisoare de motivație cât mai complexă, iar acestea vor fi trimise pe adresa de e-mail a asociației noastre: wildcarpathia@gmail.com cu specificația în subiectul mesajului „candidat proiect EVS Bulgaria – Radio Forum Evolution”, au transmis reprezentanții Asociației „Wild Carpathia”.

Ce vor învăța participanții
Potrivit organizatorilor, absolvirea unei facultăți de profil nu este o condiție obligatorie, aceștia transmițând că proiectul este adresat acelor persoane dornice să învețe. În total, în proiect vor fi incluși trei tineri: din România, Letonia și Spania, iar la finalul stagiului de practică tinerii vor putea să susțină propria emisiune la radio. „Acest proiect este potrivit atât unui tânăr sau unei tinere care a terminat studii în domeniu, cât și unei persoane care își dorește să învețe de la zero, dar cunoștințele de limba engleză sunt esențiale. Voluntarii pe acest proiect vor fi în total trei tineri din România, Letonia și Spania. Costurile de cazare, masa și banii de buzunar vor fi asigurate de asociația noastră parteneră. În prima perioadă a proiectului, cei trei voluntari vor participa la numeroase traininguri și sesiuni de pregătire tehnică și practică cu persoane profesioniste din acest domeniu, iar ulterior vor susține propria emisiune de radio. Vor putea scrie articole și vor actualiza în permanență website-ul proiectului. De asemenea, vor adăuga postari pe blogul existent”, au mai arătat aceștia.


De asemenea, verificati

Zilele UMFST 2022. 20 de ani de educație și evoluție, la Facultatea de Economie și Drept

Distribuie În cadrul Zilelor Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.