FOTO: Educaţie aleasă pentru viitorii asistenţi medicali şi farmacişti Invatamant
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 207 Vizualizări

FOTO: Educaţie aleasă pentru viitorii asistenţi medicali şi farmacişti

1A eleviUna dintre cele mai bune unităţi de învăţământ postliceal în domeniul sanitar din România, Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş, şi-a deschis luni, 14 septembrie, porţile unei noi generaţii de „boboci”, viitori asistenţi medicali generalişti şi asistenţi de farmacie. În anul şcolar 2015-2016, se vor pregăti atât teoretic, cât mai ales practic, 685 de elevi, din care 210 în anul I, 200 în anul II şi 275 în anul III.

„Trebuie să deveniţi cei mai buni”

Ceremonia a fost deschisă de prof. Cruciţa Vodă, care a subliniat condiţiile excelente puse la dispoziţia elevilor de echipa de dascăli ai Şcolii Postliceale „Dimitrie Cantemir” din Târgu-Mureş. „Este un moment deosebit de important pentru voi, dragi elevi, şi pentru voi, stimaţi colegi. Bine aţi venit la şcoala noastră, pentru că aici aveţi o nouă şansă la educaţie, la formarea dumneavoastră ca viitori specialişti în profesia aleasă. Acum, la început de an şcolar, vă mulţumim că aţi ales şcoala noastră, „Dimitrie Cantemir”, una dintre cele mai bune şcoli din ţară în privinţa calităţii învăţământului şi vă urăm bun venit în familia noastră”, a menţionat prof. Cruciţa Vodă.

1C dascali

Directoarea şcolii, prof. Camelia Ţăran, a transmis un imbold elevilor pentru a se pregăti în concordanţă cu tradiţia pe care Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” o are deja în învăţământul cu profil sanitar din România. „Aţi ales să fiţi elevi ai Şcolii Postliceale „Dimitrie Cantemir”, care este un lăcaş de prestigiu deoarece de-a lungul timpului şi-a câştigat un loc de frunte în învăţământul mureşean. A fi elev la Şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” este o cinste, dar şi o responsabilitate. Este o cinste, deoarece vă aflaţi printre cei mai buni şi o responsabilitate deoarece trebuie să deveniţi cei mai buni profesionişti în domeniul dumneavoastră”, a arătat prof. Camelia Ţăran. „Anul acesta, şcoala noastră a primit atestatul privind nivelul calităţii educaţiei cu calificativul „Foarte bine”, a completat prof. Camelia Ţăran.

1B elevi

Şcoala, a doua casă a elevilor

În continuare, „bobocii” şi elevii din anul II şi III au fost felicitaţi pentru alegerea făcută de prof. Simona Cistelecan – responsabilul Comisiei metodice pentru asistenţi medicali generalişti şi de prof. Constantin Dudu Alexandrescu – responsabilul Comisiei metodice pentru asistenţi de farmacie. „Ne-am dori să consideraţi şcoala noastră drept a doua voastră casă, şi ca urmare la finalul şcolarizării voastre în acestă instituţie fiecare dintre voi să puteţi pleca „înarmaţi” cu un bagaj de cunoştinţe bune, cu amintiri frumoase şi relaţii de prietenie pentru o viaţă. Sunt mândră de elevii Şcolii Postliceale „Dimitrie Cantemir” şi de absolvenţii acesteia”, a spus prof. Simona Cistelecan. „Continuarea educaţiei în faţa dumneavoastră reprezintă cel mai important lucru. Să ştiţi că la şcoala Postliceală „Dimitrie Cantemir” veţi dobândi cunoştinţe, din anul I şi până în anul III. Aceste cunoştinţe sunt întărite de practica pe care dumneavoastră o veţi face în spitalele şi farmaciile cu care şcoala noastră are contract”, a afirmat prof. Constantin Dudu Alexandrescu.

[zizigallery id=1770]

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE