Peste 700 de petiţii depuse la Prefectură, în 11 luni Administratie
  • admin
  • 0 comentarii
  • 54 Vizualizări

Peste 700 de petiţii depuse la Prefectură, în 11 luni

111În perioada 1 ianuarie – 12 noiembrie 2015, la adresa Instituţiei Prefectului – Judeţul Mureş au fost depuse 739 de petiţii, atât de către cetăţeni, cât şi de organizaţii legal constituite.

Din acestea, 81 au fost depuse în luna octombrie. „În luna octombrie, la registratura generală au fost înregistrate un număr de 81 de petiţii, care au fost repartizate pentru verificare şi soluţionare pe servicii şi compartimentele de specialitate, în funcţie de domeniul sesizat. Prin Compartimentul informare, relaţii publice au fost consiliate un număr de 729 de persoane de la începutul acestui an”, a precizat Nagy Zsigmond, subprefectul judeţului Mureş.

De asemenea, în baza Legii nr. 544/2001 privind liberul acces la informaţiile de interes public, în perioada 1 ianuarie – 30 octombrie 2015 au fost înregistrate 24 de cereri. „În luna octombrie au fost înregistrate patru cereri care au fost soluţionate în termenul prevăzut de lege. Verbal prin compartimentul de specialitate au fost consiliaţi un număr de 125 de cetăţeni care au solicitat informaţii de interes public de la începutul acestui an, iar în luna octombrie un număr de 19 cetăţeni au solicitat şi primit informaţii de interes public”, a subliniat Nagy Zsigmond.

În ceea ce priveşte programul de audienţe, acesta este următorul: la prefectul Lucian Goga acestea se efectuează în zilele de marţi, între orele 10.00 – 12.00, iar la subprefectul Nagy Zsigmond în zilele de miercuri, între orele 10.00 – 12.00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE