gsp.ro, gafe monumentale la meciul ASA – Viitorul Editorial
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 159 Vizualizări

gsp.ro, gafe monumentale la meciul ASA – Viitorul

ASA 1Jucat duminică, 22 noiembrie, pe stadionul „Cluj Arena” din Cluj Napoca, meciul dintre vicecampioana României, ASA Târgu-Mureş, şi formaţia pregătită de Gheorghe Hagi, Viitorul, încheiat la egalitate, scor 2-2, a prilejuit jurnaliştilor de la gsp.ro comiterea a două gafe de proporţii.

Prima, şi poate cea mai supărătoare pentru iubitorii fotbalului din Târgu-Mureş, este scrierea greşită a denumirii echipei clasată pe locul 2 în ediţia de campionat 2014-2015, respectiv ASA. Astfel, în caseta tehnică a partidei, specialiştii portalului pe care gsp.ro transmitea partida au scris, sec, FCM Târgu-Mureş în loc de ASA Târgu-Mureş.

Le reamintim pe această cale că de vreo două sezoane denumirea echipei din Târgu-Mureş nu mai este FCM, ci ASA, adică prescurtarea de la Asociaţia Sportivă Ardealul 2013.

asa 2

Aceiaşi jurnalişti care la finalul sezonului trecut păreau foarte „îngrijoraţi” că formaţia din Târgu-Mureş se află angrenată în lupta pentru titlu şi făceau diverse topuri cu greşeli de arbitraj în care ASA era mereu plasată pe locul 1, inducând astfel opiniei publice ideea că ardelenii câştigă punctele nu pe teren, ci datorită arbitrilor, au comis-o din nou. De nu mai puţin de trei ori, în aşa zisa „transmisie live” a meciului de la Cluj, care potrivit cronicarului era găzduită de… stadionul „TranSil” din Târgu-Mureş.

asa 3

Vorba unui hâtru, poate omul care scria „live” vedea meciul la radio…

asa 4

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE