Share

Home / Administratie / Dezbatere despre piaţa agroalimentară, la Sighişoara

Dezbatere despre piaţa agroalimentară, la Sighişoara

dezbatere sighisoaraConform prevederilor Legii nr. 52/2003 privind transparenţa decizională în administraţia publică, Primăria municipiului Sighişoara organizează la sediul său din Piața Muzeului nr. 7, în data de 8 decembrie 2015, ora 15.00, în Sala Mică dezbatere publică a proiectului de hotărâre privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Pieței Agroalimentare din Municipiul Sighișoara, proiect ce urmează a fi supus aprobării Consiliului Local.

Persoanele interesate, asociaţiile de afaceri, alte asociaţii legal constituite pot transmite conform anunțului postat pe site-ul instituției până în data de 8 decembrie 2015, ora 12.00 și în condițiile anunțate în acesta, propuneri, sugestii sau opinii asupra proiectului de hotărâre care se depun la Registratura instituției sau prin fax la numărul 0265-771.264, respectiv e-mail primaria@sighisoara.org.ro. “Modalitatea de înscriere și luare a cuvântului se va face în ordinea în care au fost depuse propunerile, sugestiile sau opiniile asupra proiectului, iar timpul alocat luării cuvântului este de trei minute pentru fiecare interlocutor. Proiectul privind modificarea Regulamentului de Organizare și Funcționare a Pieței Agroalimentare din Municipiul Sighișoara, este postat pe site-ul www.sighisoara.org.ro, respectiv pe panoul de afişaj de la intrarea în sediul instituţiei. Participarea la dezbaterea publică este deschisă tuturor celor interesaţi. Dezbaterea publică se va încheia în momentul în care toți solicitanții înscriși la cuvânt și-au exprimat recomandările cu referire concretă doar la proiectul de act normativ în discuție”, a precizat Ionel Gavrilă, viceprimarul municipiului Sighişoara.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Dorin Florea revine cu o nouă postare pe Facebook: ”Tot voi?!”

Primarul municipiului Târgu-Mureș, Dorin Florea, a postat miercuri, 15 ianuarie, pe pagina sa de Facebook, …

Share
Share