Fundă umană la Teatrul Național Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 214 Vizualizări

Fundă umană la Teatrul Național

funda umanaFundaţia „Alături de Voi” (ADV), centrul Mureş, în parteneriat cu Teatrul Național Tîrgu Mureș, organizează miercuri, 2 decembrie, la Teatrul Național din Tîrgu Mureș, o serie de evenimente dedicate Zilei Mondiale de Luptă anti SIDA. Acțiunile de anul acesta se află la ediția a X-a și au scopul de a promova un program susținut de prevenire a transmiterii infecției cu HIV. Programul începe cu informarea și se termină cu un comportament responsabil al tinerilor. Anul trecut, aproximativ 300 de persoane au format „funda umană”, organizată ca simbol al solidarității cu persoanele seropozitive.
„Ziua Mondială de Luptă anti SIDA va fi marcată și în acest an de ADV România în cele trei centre ale sale prin manifestări specifice. Funda umană, simbol al solidarității cu persoanele infectate/afectate de HIV/SIDA, va fi organizată pentru a zecea oară. De asemenea, în perioada 15 noiembrie – 5 decembrie 2015, în Tîrgu Mureș vor avea loc campanii de informare cu privire la importanța unei vieți intime sigure pentru prevenirea transmiterii infecției cu HIV prin intermediul discuțiilor directe cu grupuri organizate (elevi/studenți)”, a transmis Carmen Ciulea, președintele Fundaţiei „Alături de Voi”, centrul Mureș.

La Tîrgu Mureș, în 2 decembrie, între orele 12.00 – 14.00, în Piața Teatrului și Piața Trandafirilor, evenimentele se vor desfășura după următorul program:
între orele 12,00 – 12,30, se va organiza, în foaierul Teatrului Național, o conferință de presă; între orele 12,00 – 13,30, va avea loc, în Piața Teatrului și Piața Trandafirilor, o campanie stradală de informare privind prevenirea transmiterii HIV și promovare a testării voluntare; între orele 13,30 – 13,40, se va organiza Funda umană de solidaritate cu persoanele seropozitive HIV. Ultimul eveniment al zilei va fi marșul comemorativ pentru victimele SIDA, între orele 13,40 – 14,00.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE