Home / Administratie / Doar 5 sponsori pentru ISU Mureş în ultimii 3 ani

Notice: Trying to get property of non-object in /home/zideziro/public_html/wp-content/themes/sahifa v5.5.3/framework/parts/post-head.php on line 69

Doar 5 sponsori pentru ISU Mureş în ultimii 3 ani

sponsori isuCotidianul Zi de Zi a obţinut, pe baza unei solicitări conform Legii 544/2001, lista cu societăţile comerciale care au făcut sponsorizări către Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) „Horea” al judeţului Mureş, constând în bunuri materiale, în perioada 2013-2015.

Potrivit inspectorului şef al ISU „Horea” al judeţului Mureş, dr. ing. Dorin Oltean, în anul 2013 pompierii mureşeni au primit de la SC Oltean Prodlemn SRL Jabeniţa mese şi bănci în valoare de 4.480 lei şi un motor Diesel Saviem estimat la 480 lei, de la SC Agrom Prod Zau SRL Zau de Câmpie.

În anul 2014, ISU „Horea” al judeţului Mureş a primit sponsorizări de la două societăţi comerciale, respectiv o motounealtă de cosit în valoare de 700 lei de la SC Tutto ABC SRL Sighişoara şi saltele din burete în valoare de 6.228,5 lei, de la SC Vitafoam România SRL Luduş.

În acest an, singura societate comercială care a sponsorizat ISU „Horea” al judeţului Mureş este SC Azomureş SA Târgu-Mureş, care a oferit pompierilor saci din polietilenă pentru folosinţă la inundaţii în valoare de 17.511,1 lei.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

16 consilieri județeni, zero rapoarte de activitate în 4 ani de mandat!

La împlinirea a patru ani de la depunerea jurământului de consilier județean, eveniment consemnat în …