Târgumureşenii, colindaţi de angajaţii Primăriei Administratie
  • admin
  • 1 comentarii
  • 162 Vizualizări

Târgumureşenii, colindaţi de angajaţii Primăriei

colind 1An de an, în a doua zi de Crăciun, angajaţii Primăriei Târgu-Mureș ies la colindat prin cartierele municipiului, iar anul acesta n-a făcut excepție. Astfel, mai mulţi angajaţi de la diferite departamente ale Primăriei au fost primiţi cu multă căldură în cartierele oraşului.

Prima oprire a fost în cartierul Unirii, apoi a urmat strada George Coşbuc la Unic, Parcul Diamant din cartierul Tudor Vladimirescu, Dâmbul Pietros, cartierul Mureşeni și centrul municipiului la Bradul de Crăciun. Peste tot, sute de târgumureşeni l-au întâmpinat pe viceprimarul Claudiu Maior şi pe angajaţii Primăriei cu bucate alese şi un pahar de vin. „A devenit o tradiție la Târgu-Mureș, ca în a două zi de Crăciun, noi, familia din Primărie, să ieșim la colindat, așa că și în acest an ne-am adunat și am pornit colinda. Ne-am bucurat de gazde ospitaliere, care au colindat alături de noi. Cu sinceritate vă spun că seara a fost una specială, le transmit mulțumiri celor care ne-au primit și le urez tuturor târgumureșenilor Sărbători luminate și un An Nou plin de sănătate și bucurii. Totodată, doresc să lansez invitația de a petrece împreună noaptea dintre ani, în Piața Victoriei, de la ora 22.00”, a declarat viceprimarul Claudiu Maior.

colind 2

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • SCRISOARE DESCHISA

    Doamnei DRAGU ANCA ministru al finantelor publice

    Stimata doamna ministru, ca simplu contribuabil al acestei tari doresc sa va retin atentia cu urmatoarea problema, consider eu de mare importanta pentru finantele publice si pentru o dezvoltare cat mai echilibrata a Romaniei.

    In anul 2013 a fost demarata o restructurare a ministerului ce il conduceti, dar mai ales a ANAF.
    Astfel au fost create un numar de sapte Directii regionale ale finantelor publice (DGRFP), desfiintandu-se vechile structuri judetene iar toata puterea de decizie a fost concentrata la un singur nivel, toti conducatorii fiind numiti numai pe afinitati politice.
    Concomitent cu acestea a fost creata si structura eminamente politico-politisto-SRI-sta ANAF Antifrauda (structura care profesional nu are nimic in comun cu ANAF), dar nu despre aceasta doresc sa discut acum.

    Problema primordiala a dezvoltarii armonioase a fiecarei zone din Romania consta in proiectul dezastruos de concentrare la nivelul celor sapte oraselor desemnate ca centre ale DGRFP-urilor (de aici exceptand Bucurestiul cu Ilfovul) a tuturor societatilor desemnate ca fiind Contribuabili Mijlocii. Daca toate aceste societati care sunt buni contribuabili si potenti financiar vor merge din judetele unde isi desfasoara activitatea la nivel oraselor unde s-a stabilit sediul DGRFP, atunci in aceste orase se vor crea centre financiare puternice, iar Directorii DGRFP-urilor vor deveni magnati ai finantelor publice pentru toate Consiliile Judetene si Locale din fiecare regiune in parte.
    In fapt asa a si fost gandita toata aceasta actiune, numai ca la presiunea populatiei “ganditorii mareti ai acestui proiect” au demisionat si au pierdut o multitudine de “aranjamente”.
    Fata de aceste va solicit sa nu dati gir pentru aceasta schimbare care nu face decat sa adanceasca si mai mult saracia in unele zone si sa creeze poli de putere si coruptie in altele. Va rog sa mai amanati aceasta schimbare sa fie analizata temeinic si daca se considera necesara sa fie facuta intr-o cu totul alta forma.

    Ca si profesionist contabil recunosc ca sunt angrenat in aceasta schimbare, dar in mod direct pe mine prea putin ma afecteaza, vor avea mult de pierdut toate companiile care vor fi nevoite sa migreze cu toata administrarea si conturile din trezorerii. Indiscutabil vor fi necesare cheltuieli mai mari pentru deplasarea la sediul DGRFP pentru diferite probleme sau certificate fiscale, aceste cheltuieli insumate pot ajunge la cifre semnificative care perturba unele sectoare de activitate.
    Va multumesc in speranta ca veti alege cea mai buna si corecta varianta.

    Expert contabil ADAM VICTOR

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE