Home / Administratie / Concurs la Serviciul Buget – Direcţia Economică din cadrul CJ Mureş

Concurs la Serviciul Buget – Direcţia Economică din cadrul CJ Mureş

111
Consiliul Judeţean Mureş organizează, în intervalul 23-26 februarie 2016, concurs de ocupare prin recrutare a funcţiei publice vacante de consilier, clasa I, grad profesional superior la Serviciul Buget – Direcţia Economică.
Potrivit unui comunicat, concursul se va desfăşura la sediul Consiliului Judeţean Mureş, Piaţa Victoriei nr. 1, Târgu-Mureş, judeţul Mureş.
Proba scrisă se va desfăşura în data de 23 februarie 2016, ora 10.00, iar interviul va avea loc în data de 26 februarie 2016, ora 14.00.
Candidaţii trebuie să îndeplinească cumulativ condiţiile prevăzute de articolul 54 din Legea nr.188/1999 privind Statutul funcţionarilor publici, republicată, cu modificările şi completările ulterioare.
Condiţiile specifice, bibliografia, conţinutul dosarului de înscriere la concurs sunt afişate la sediu şi pe site-ul instituţiei www.cjmures.ro
Dosarele de înscriere la concurs se pot depune în termen de 20 de zile de la data publicării anunţului în Monitorul Oficial al României – partea a III-a la sediul Consiliului Judeţean Mureş.
Relaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0265-263.211, interior 1233.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Omul de afaceri Doru Borșan: “Dorin Florea a început bine, dar s-a stins ca lumânarea, ca varul de Târnăveni”

Prezent în emisiunea Jurnal de Mureș din 22 iunie, emisiune realizată de Răzvan Pop la …