Share

Home / Consiliul Judetean Mures / Drum judeţean din zona comunei Aţintiş, reabilitat

Drum judeţean din zona comunei Aţintiş, reabilitat

444Consiliul Judeţean Mureş, titular al proiectului „Reabilitare drum județean DJ107G limită județ Alba – Ațintiș – Luduș, km 16+775-18+226, județul Mureș faza SF”, anunţă publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş în cadrul procedurilor de evaluare a impactului asupra mediului pentru proiectul “Reabilitare drum judeţean DJ 107G limită judeţ Alba-Aţintiş-Luduş, km 16+775 – 18+226, judeţul Mureş faza SF”, propus a fi amplasat în intravilanul şi extravilanul com. Aţintiş.
Proiectul deciziei de încadrare şi motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul autorităţii competente pentru protecţia mediului, Agenţia pentru Protecţia Mediului Mureş din Târgu-Mureş, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni între orele 9.00 – 15.00 şi marţi – vineri între orele 9.00 – 12.00, precum şi la adresa de internet http://apmms.anpm.ro. „Publicul interesat poate înainta comentarii/observaţii la proiectul deciziei de încadrare în termen de cinci zile de la data publicării prezentului anunţ”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Ciprian Dobre, preşedintele Consiliului Judeţean Mureş, şi Paul Cosma, secretarul Consiliului Judeţean Mureş.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Mai multe centre DGASPC, reorganizate de Consiliul Judeţean Mureş

Consilierii judeţi au aprobat joi, 30 mai, într-o şedinţă ordinară de lucru, reorganizarea mai multor …

Share
Share