Anunţ de participare – Primăria Reghin Reghin
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 239 Vizualizări

Anunţ de participare – Primăria Reghin

ANUNŢ DE PARTICIPARE
Conform anunțului publicat în Monitorul Oficial al României, partea a VI-a, nr.34 din 19.02.2016, UAT REGHIN invită persoanele fizice și juridice fără scop patrimonial, respectiv asociațiile și fundațiile constituite conform legii, care îndeplinesc condițiile prevăzute de Legea nr.350/2005-privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general, să depună oferta în scopul atribuirii contractelor de finanțare nerambursabilă pentru următoarele domenii, cu titlu exemplificativ: culturale, de implementare a programelor sportive, de educaţie civică, de protecţie a mediului, pentru cultele religioase, activităţi de tineret.
1. Denumirea autorității finanțatoare: UAT REGHIN
2. Cod fiscal: 3675258
3. Adresa: mun. Reghin, jud. Mureș, str.Petru Maior, nr.41
4. Telefon: 0265511112
5. Fax: 0265512542
6. E-mail: office@primariareghin.ro
7.Procedura aplicabilă pentru atribuirea contractelor de finațare nerambursabilă din domeniile cu titlu exemplificativ: culturale, de implementare a programelor sportive, de educaţie civică, de protecţie a mediului, pentru cultele religioase, activităţi de tineret, este cea prevăzută de:
– art.6 din Legea 350/2005, privind regimul finanțărilor nerambursabile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general;
– Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al municipiului Reghin pentru activităţi nonprofit de interes local, adoptat prin Hotărârea Consiliului Local al Municipiului Reghin Nr. 31/2014.
8. Sursa de finanțare a contractelor: Conform HCL nr.14/02.02.2016-privind aprobarea bugetului general al UAT Reghin pe anul 2016, suma totală alocată cu scopul acordării finanțărilor nerambursabile de la bugetul propriu pentru activități nonprofit de interes local este de 250.000 lei.
9. Durata proiectelor: Proiectele se vor derula începând cu data stabilită individual în contractul de finanțare nerambursabilă pentru fiecare beneficiar dar nu mai târziu de 15 decembrie 2016.
10. Documentaţia de solicitare a finanţării nerambursabile, Criteriile generale și specifice de evaluare a proiectelor, Ghidul solicitantului, Regulamentul privind regimul finanţărilor nerambursabile alocate de la bugetul local al municipiului Reghin pentru activităţi nonprofit de interes local, se pun la dispoziţia solicitanților la sediul Primăriei Muncipiului Reghin sau pe site-ul instituţiei http://www.primariareghin.ro.
11. Informații suplimentare se pot obține la sediul Primăriei municipiului Reghin de la Secretariatul Comisiei de evaluare și selecționare a proiectelor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice alocate de la bugetul local .
12. Data limită pentru depunerea propunerilor de proiect: 14.03.2016, orele 16,30. Autoritatea finanţatoare reduce termenul de depunere a solicitărilor, de la 30 de zile la 15 zile, de la publicarea anunțului cu scopul accelerării procedurii de selecţie fundamentat juridice fără scop lucrativ care solicită finanţare de la bugetul local al Municipiului Reghin.
13.Proiectele se depun la sediul Primăriei Municipiului Reghin, Pţa. Petru Maior, nr. 41, compartimentul C.I.C. (Centrul de Informare a Cetăţeanului).
14. Data, ora și locul deschiderii propunerilor de proiect: 15.03.2016, orele 12,00.
15.Evaluarea și selecționarea proiectelor în vederea obținerii finanțării nerambursabile se va face de către Comisia de evaluare și selecționare a proiectelor de finanțare nerambursabilă din fonduri publice alocate de la bugetul local în perioada: 15.03.2016-18.03.2016.
16. Data trimiterii anunțului de participare către MONITORUL OFICIAL RA: 17.02.2016

Biroul de Presă al Primăriei Municipiului Reghin

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE