Demisie neaşteptată din PNL Mureş Politic
  • alex.toth
  • 5 comentarii
  • 295 Vizualizări

Demisie neaşteptată din PNL Mureş

111Consilierul judeţean Raul Boroş a anunţat miercuri, 2 martie, prin intermediul unui comunicat de presă, că renunţă la calitatea de membru al Partidului Naţional Liberal.

În documentul remis presei, Raul Boroş afirmă că decizia sa e „de natură personală” şi explică gestul său de structurile administrative și politice actuale care „nu funcționează la ritmul unui tânăr antreprenor privat”. „Prin prezenta anunț opinia publică asupra deciziei de a părăsi organizația Mureș a PNL, respectiv retragerea din toate funcțiile ocupate în cadrul administrației județene și respectiv cea de consilier județean. Din punctul meu de vedere în acest moment se încheie un proiect politic din care am învățat multe pe parcursul anilor și în acest spirit doresc să vă mulțumesc pentru întreaga susținere pe durata acestui mandat derulat între 2012 și 2016. Motivele demisiei mele din toate structurile politice, gest urmat în mod firesc și de demisia din funcțiile administrative, sunt de natură personală și simt nevoia unei reevaluări a activității atât politice cât și a rolului pe care îl joc în comunitatea din care fac parte, respectiv Sâncraiu de Mureș. Acest gest ar trebui înțeles ca un semnal de alarmă asupra faptului că structurile administrative și politice actuale nu funcționează la ritmul unui tânăr antreprenor privat. Este singurul mesaj pe care doresc să-l emit public legat de gestul meu și sunt convins că interpretările greșite vor fi privite cu zâmbet și îngăduință. Sunt convins că gestul meu de azi nu este doar un final de drum, mai important e să devină  un nou început. Cred că pot să-mi aduc aportul în comunitate și să-mi pun în valoare experiența în administrație urmându-mi propriile crezuri”, se menţionează în comunicat.

Candidatură respinsă pentru Primăria Sâncraiu de Mureş

Contactat de cotidianul Zi de Zi, ex-liberalul Raul Boroş, care e are domiciliul în comuna Sâncraiu de Mureş, a confirmat că demisia sa are legătură cu stabilirea de către PNL Mureş a unui alt candidat pentru funcţia de primar al comunei Sâncraiu de Mureş la alegerile locale din acest an. „De ceva vreme mă pregăteam să abordez o posibilă luptă electorală uninominală, mă abţin să dau localitatea şi funcţia. E alegerea mea, ca în anula cesta să mă gândesc la un alt proiect politic şi pe administraţie în care să mă implic. Eu sunt genul de om care vreau să construiesc şi toată viaţa mea am construit. Am făcut parte dintr-o echipă puternică, mi-a făcut plăcere să muncesc cu membrii echipei PNL, dar nu întotdeauna proiectele mele şi ale PNL din 2016 se pliază. Şi atunci am ales să mă duc pe drumul meu. La momentul potrivit o să anunţ ce voi face concret”, a declarat Raul Boroş. „Candidatura mea a fost depusă la sediul partidului, aşa cum a cerut-o partidul, mai departe decizia s-a luat de către Comitetul Executiv al partidului”, a adăugat Raul Boroş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

  • Pe cind demisia din politica ( nu din partid ) a lui Dobre,Florea,Buicu,Pascan,Fratean,Frunda, Borbely, Puiac, Gliga dar si tinerii Buzgau, Pui, Ervin Molnar, Simpalean, Butuc…etc. Ce sa-ti fac? Nu ai cotizat suficient la partid! Cam subtiri mesele la restaurantul tau! Doar de consilier nu si de primar!

  • Gogule ce sa-ti fac ? In afara de cei luati pe sus de ANI, DNA si CSJ nu prea ma ramane nimeni in PNL; E adevarat intre ciori si corbi papagalii nu se simt acasa !!

  • Mare scofala ca a demisionat un papagal.Intrebarea e cind demisioneaza si celalalt papagal de linga el(baron de Sighisoara)?Trebuie sa dispara toate figurile astea STRESATE DE BANI(nu vedeti cum arata in fotografie) ?Pe astia ii intereseaza electoratul ?

  • Florea (PDL-istul)cand demisioneaza??In calitatea sa de membru in CD al PDL-prin anii 2008-2010 FLOREA a fost primul care i-a sugerat lui Basescu-sa-i acorde lui LASZLO-VASILE TOCHES cea mai inalta distinctie a statului ROMAN,respectiv „STEAUA ROMANIEI”.S-a stie si romanii de rand cu ce s-a ocupat primarul orasului in plan politic la nivel central.Florea si Secretarul PDL-ului pe Mures din acei ani participau la toate sedintele si Congresele la nivel national si au completat un chestionar prin care s-a stabilit acordarea titlului respectiv anarhistului VASILE TOCHES,roman daeltfel-cu nume unguresc impus samavolnic inainatasiloe lui prin anii 1800-1860 de autoritaqtile maghiare ale vremii.

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE