Anunţ de participare- Oraşul Sângeorgiu de Pădure Mica publicitate
  • Publicitate
  • 0 comentarii
  • 296 Vizualizări

Anunţ de participare- Oraşul Sângeorgiu de Pădure

ANUNȚ SELECȚIE PROIECTE FINANȚĂRI NERAMBURSABILE 2016

În atenția solicitanților de finanțări neramburasbile din fondurile bugetului local al orașului Sângeorgiu de Pădure pentru activități nonprofit de interes local:

Începând cu data de 22.03.2016. Primăria Orașului Sângeorgiu de Pădure organizează sesiunea de selecție de proiecte, care vor beneficia în anul 2016 de finanțare nerambursabilă din fondurile bugetului local al orașului Sângeorgiu de Pădure, în baza Legii nr.350 din decembrie 2005 privind regimul finanțărilor neramburasbile din fonduri publice alocate pentru activități nonprofit de interes general.

Pe plan local, acordarea de finanțări nerambursabile din bugetul local al Orașului Sângeorgiu de Pădure este reglementată de „Regulamentul privind regimul finanțările nerambursabile alocate de la bugetul local al Orașului Sângeorgiu de Pădure alocate pentru activități nonprofit de interes local”.
Documentele necesare înscrierii de proiecte în concurs (Ghidul solicitantului, Cerere de finanțare, Formularul pentru decontarea cheltuielilor) sun disponibile pe pagina http://www.sgpadure.ro
Conform regulamentului, din bugetul local al orașului Sângeorgiu de Pădure vor fi finanțate programe și proiecte de interes public, după cum urmează:
Programe/ proiecte pentru activitățile culturale
Programe/ proiecte pentru protecția mediului
Programe/ proiecte pentru tineret
Programe/ proiecte pentru sport
Atribuirea de contracte de finanțare nerambursabilă se va face în limita fondurilor publice alocate prin bugetul local al orașului Sângeorgiu de Pădure pe anul 2016, conform Hotărârii Consiliului Local nr.8 din 28 ianuarie 2016.

Solicitanții pot fi: asociațiile înregistrate legal, constituite conform legii, care își desfășoară activitatea în localitatea Sângeorgiu de Pădure, sau înregistrate în alte județe, dacă au filiale active, legal constituite în localitatea Sângeorgiu de Pădure și dacă proiectul propus vizează activități eligibile care se vor desfășura în orașul Sângeorgiu de Pădure.

Documentația de solicitare a finanțării va fi întocmită conform „Regulamentul privind regimul finanțările nerambursabile alocate de la bugetul local al Orașului Sângeorgiu de Pădure alocate pentru activități nonprofit de interes local” și se va depune într-un singur exemplar (original) în format scris, la registratura Consiliului Orașului Sângeorgiu de Pădure, str. Livezilor nr.6 precum și în format electronic pe CD sau DVD.

Data limită pentru depunerea propunerilor de proiecte: 21.03.2016.

Atragem atenția că solicitantul de finanțare nerambursabilă trebuie să facă dovada capacității de cofinanțare a proiectului, în procent de minim 10% din valoarea totală a proiectului.
Proiectele depuse vor fi evaluate în sistem competitiv de către Comisia de evaluare și selecționare a proiectelor numită prin hotărâre a Consiliului Local al Orașului Sângeorgiu de Pădure.
Vor fi analizate numai propunerile de proiecte depuse în termenul stabilit prin anunțul de participare și întocmite în conformitate cu documentația pentru elaborarea și prezentarea proiectului prevăzută în regulamentul anterior menționat.
Informații suplimentare pot fi obținute la telefon 0745853548, persoana de contact-consilier Szasz Levente.

Primar, Președinte comisie,
Csibi Attila Zoltan Szasz Levente

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE