Dezbatere despre învăţământul tehnic mureşean Invatamant
  • admin
  • 0 comentarii
  • 105 Vizualizări

Dezbatere despre învăţământul tehnic mureşean

invPrimăria municipiului Târgu-Mureş şi Camera de Comerţ şi Industrie a Judeţului Mureş organizează miercuri, 16 martie, de la ora 11.00, în Sala 45 a Primăriei, o dezbatere despre învăţământul tehnic mureşean.

Potrivit organizatorilor, industria, serviciile, transporturile, agricultura au nevoie de personal calificat, “iar generaţia tânără de târgumureşeni trebuie să fie bine pregătită pentru a putea face faţă cu profesionalism, oriunde în lume, cerinţelor de pe piaţa muncii”. “Pe această cale invităm reprezentanţii categoriilor profesionale cu profil tehnic la întâlnirea organizată de Primăria municipiului Târgu-Mureş, în colaborare cu Camera de Comerţ si Industrie a Judeţului Mureş. Invitaţia se adresează atât celor care profesează în prezent pe piaţa muncii, cât şi celor care au activat în meseriile anterior menţionate şi pot împărtăşi noilor generaţii din experienţa lor. Totodată, invitaţia este îndreptată spre agenţii economici din municipiu a căror activitate este axată pe industria auto, confecţii, cablaje, contrucfii, lemn, alimentaţie publică etc.”, se arată într-un comunicat de presă.

Persoanele doritoare să participe la dezbatere sunt rugate să îşi confirme prezenţa la numărul de telefon 0265-268.330, interir 255, persoană de contact Codruţa Pop, e-mail codruta.pop@tirgumures.ro, sau 0265-269.218, interior 23, persoană de contact Anca Giurgiu, e-mail ancagiurgiu@cciams.ro.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE