Share

Home / Invatamant / Facilităţi pentru învăţământul profesional

Facilităţi pentru învăţământul profesional

111Campania de conştientizare şi responsabilizare a părinţilor şi elevilor din clasele a VII-a şi a VIII-a în vederea susţinerii strategiei de promovare a învăţământului profesional ca alternativă la învăţământul tehnologic, derulată de Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş, a continuat joi, 10 martie, şi marţi, 15 martie, la Şcoala Gimnazială Cristeşti, respectiv la Şcoala Gimnazială „Emil Drăgan” Ungheni.

Potrivit inspectorului şcolar general al judeţului Mureş, prof. Ştefan Someşan, la întâlniri au participat peste 400 de persoane, respectiv elevi, părinţi, cadre didactice, diriginţi, directori, inspectori şcolari, reprezentanţi ai agenţilor economici, ai comunităţii şi ai administraţiei locale. „Prin aceste întâlniri derulate în unităţile de învăţământ din judeţ, Inspectoratul Şcolar Judeţean Mureş are ca principal obiectiv informarea tuturor celor direct implicaţi în inserţia pe piaţa muncii a unui număr cât mai mare de absolvenţi de învăţământ profesional. Alături de bursele profesionale, agenţii economici din judeţul nostru oferă o serie de facilităţi pentru a-i determina pe elevi să aleagă cu încredere o meserie”, a precizat prof. Ştefan Someşan.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Performerii Bacalaureatului 2019 din judeţul Mureş. Cristian Chiorean: ”Secretul stă în pregătirea constantă”

Cotidianul Zi de Zi vă propune un serial de prezentare a performerilor examenului de Bacalaureat …

Share
Share