Echipa Zi de Zi, felicitată de senatorul Frătean Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 104 Vizualizări

Echipa Zi de Zi, felicitată de senatorul Frătean

111Senatorul PSD Alexandru Petru Frătean a felicitat echipa cotidianului Zi de Zi care miercuri, 16 martie, a împlinit 12 ani de la apariţia pe piaţa media mureşeană.

Redăm, în rândurile de mai jos, mesajul senatorului Alexandru Petru Frătean, nu înainte de a-i transmite mulţumiri pentru gândurile domniei sale:

“Zi de Zi a devenit un brand în ceea ce înseamnă publicaţie de presă, dar şi un model pentru ceea ce reprezintă activitatea jurnalistică pusă în slujba cetățenilor.

12 ani înseamnă, pe scara timpului, vârsta în care să ajungi şi să înţelegi lumea. Într-un peisaj media în care ritmul derulării evenimentelor este mai alert decât ne-am fi putut imagina vreodată, în care ştirea se oferă cititorului în timp ce se petrece, cotidianelor le rămâne o singură alternativă: să fie foarte bune.

Iar Zi de Zi a devenit foarte bun: se detașează prin profesionalism, prin materiale care se reţin, provoacă emoţie, admiraţie sau chiar indignare.

La ceas aniversar, vă doresc să rămâneți un VIP: Verticali, Imparțiali și Profesioniști în relatarea ştirilor despre comunitatea mureșeană!

Apreciez colaborarea noastră și vă urez viaţă lungă!

Sincere felicitări şi LA MULŢI AN!

Senator PSD de Mureș,

Alexandru-Petru Frătean”

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE