Home / Agricultura / AGRARIA în perioada 21 – 24 aprilie

AGRARIA în perioada 21 – 24 aprilie

Distribuie

Stand-Titan-Machinery-Agraria-2015Aflată la cea de a 22-a editie, AGRARIA, cel mai mare târg agricol din Transilvania, va avea loc in perioada 21 – 24 aprilie 2016, în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, judeţul Cluj.

AGRARIA promite şi în 2016 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autoritati din domeniul agriculturii. O platformă de comunicare optimă unde participanţii încheie contracte noi, îşi consolideaza relaţiile cu clienţii tradiţionali şi discută despre tendinţele şi inovaţiile apărute în agricultură, industria alimentară şi zootehnie.

AGRARIA – Târgul Internaţional de Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie, organizat începând din anul 1995, a devenit evenimentul anual emblematic în domeniu pentru zona Transilvaniei. Susţinut cu profesionalism de o echipă cu o experienţă de peste 20 ani în organizarea de evenimente cu profil agricol, Târgul AGRARIA beneficiază, din 2010, de o confirmare suplimentară a performanţei sale, fiind inclus în programul manifestărilor de prestigiu internaţional organizate de DLG Germania (Societatea Germana pentru Agricultura) şi DLG International. Societatea Germană pentru Agricultură – DLG (DeutscheLandwirtschafts-Gesellschaft) a fost înfiinţată în 1885 şi are peste 25.000 de membri. Este o asociaţie cu indelungată tradiţie şi care organizează evenimente cu specific agricol în întreaga lume.

Sursă : http://www.agraria.info.ro/


De asemenea, verificati

Șase oferte depuse pentru Autostrada Târgu Mureș – Târgu Neamț, Secțiunea III

Distribuie Șase companii și asocieri de companii au depus oferte pentru procedura de atribuire a …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.