AGRARIA în perioada 21 – 24 aprilie Agricultura
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 118 Vizualizări

AGRARIA în perioada 21 – 24 aprilie

Stand-Titan-Machinery-Agraria-2015Aflată la cea de a 22-a editie, AGRARIA, cel mai mare târg agricol din Transilvania, va avea loc in perioada 21 – 24 aprilie 2016, în Parcul Industrial Tetarom III, localitatea Jucu, judeţul Cluj.

AGRARIA promite şi în 2016 să fie un important loc de întâlnire pentru fermieri, specialişti, manageri şi autoritati din domeniul agriculturii. O platformă de comunicare optimă unde participanţii încheie contracte noi, îşi consolideaza relaţiile cu clienţii tradiţionali şi discută despre tendinţele şi inovaţiile apărute în agricultură, industria alimentară şi zootehnie.

AGRARIA – Târgul Internaţional de Agricultură, Industrie Alimentară şi Zootehnie, organizat începând din anul 1995, a devenit evenimentul anual emblematic în domeniu pentru zona Transilvaniei. Susţinut cu profesionalism de o echipă cu o experienţă de peste 20 ani în organizarea de evenimente cu profil agricol, Târgul AGRARIA beneficiază, din 2010, de o confirmare suplimentară a performanţei sale, fiind inclus în programul manifestărilor de prestigiu internaţional organizate de DLG Germania (Societatea Germana pentru Agricultura) şi DLG International. Societatea Germană pentru Agricultură – DLG (DeutscheLandwirtschafts-Gesellschaft) a fost înfiinţată în 1885 şi are peste 25.000 de membri. Este o asociaţie cu indelungată tradiţie şi care organizează evenimente cu specific agricol în întreaga lume.

Sursă : http://www.agraria.info.ro/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE