Share

Home / Timp liber / VIDEO: Seară de poveste cu Alexandru Andrieș la ”Concertele Orașului”

VIDEO: Seară de poveste cu Alexandru Andrieș la ”Concertele Orașului”

DSC_4835Dupe ce bluesmanul Vali Răcilă deschidea seria ”Concertelor Orașului” din 2016, vineri seara a venit rândul unui arhitect să aducă pata muzicală de frumos, respectiv Alexandru Andrieș, oaspetele evenimentului organizat de Primăria Tîrgu Mureș în colaborare cu Asociația Neumarkt Events. Artistul nu a venit singur la concertul găzduit de Centrul Cultural ”Mihai Eminescu”, avându-i alături pe colega de-o viață, prezentă pe toate albumele artistului, Ioana Maria Mântulescu și chitaristul Sorin Romanescu, responsabilul cu parte a de improvizație e concertului de vineri seara. A fost a doua prezență a lui Alexandru Andrieș la Târgu-Mureș în ultimul sfert de veac, fapt pentru care playlistul serii a fost unul bogat, de la ”Interioare”, primul disc al artistului, până la ”Disc domestic”, album ce va apărea pe piață în primăvara acestui an. Piesele Andrieș au început frumos să curgă , de la cele mai vechi la cele mai noi, fiecare fiind gustată și aplaudată de public. Vocea Ioanei Maria Mântulescu, chitara lui Sorin Romanescu au completat de minune piesele semnate Andrieș, multe dintre ele adevărate temelii pentru publicul prezent în ce privește muzica. După o porție consistentă de muzică artistul a mulțumit gazdelor pentru invitație, publicul rechemându-l pentru o piesă și încă o piesă. Rămas fără cei doi colegi de scenp. Andrieș nu a refuzat dorința publicului cu alte și alte piese frumoase. Publicul s-a bucurat la fiecare piesă, de la Mi-a luat inima, Dimineața devreme, Ea va veni, De ce îmi place ea, Zile egale, Rîd cu ea, la Mica prinţesă fără micul prinţ, Fără tine, nu, Fluture pe perdea și Ochii tăi. Playlistul a continuat cu Cea mai frumoasă zi, Transport în comun (Femeile sunt autobuze), Am pneumonie, Bagă mâna-n buzunar, Cartofi prăjiți, Rock’n’roll sănătos, Bonțea & Bacs, Vizantea, (Îmi place) Tamara, Am o problemă, La Rovine, E război Ioane, Cîntec de drum bun, Șefu, Ce oraș frumos, Ghinion și Capul & gîtul.

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

AWAKE a lansat BohemianBlast Capsule, colectivul de designeri al festivalului care creează ținute vestimentare neo-boeme

Colecția capsulă BohemianBlast este o colaborare între AWAKE și DIPLOMA 2018, curatoriată de Andreea Bădală …

Share
Share