VIDEO: Lista ALDE pentru primăriile din Mureş Politic
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 944 Vizualizări

VIDEO: Lista ALDE pentru primăriile din Mureş

111Preşedintele Alianţei Liberalilor şi Democraţilor (ALDE) Mureş, Ionela Ciotlăuş, a prezentat sâmbătă, 2 aprilie, lista candidaţilor la funcţia de primar la alegerile locale din 5 iunie 2016, pentru un număr de 22 de localităţi din judeţ.

Temelia partidului, legea

Potrivit liderului ALDE Mureş, echipa de candidaţi propusă pentru alegerile locale din acest an este alcătuită din persoane capabile să aducă un suflu nou politicii şi administraţiei mureşene. „ALDE poate construi pentru comunitatea mureşeană un viitor mai bun copiilor şi părinţilor noştri, poate da un suflu nou în politica mureşeană printr-un partid nou, oameni vechi şi noi, care să aducă ceea ce lipseşte din vieţile noastre în această comunitate. Credem că orice construcţie nouă trebuie să aibă o temelie foarte serioasă. ALDE şi-a propus ca această temelie să fie legea, care în judeţul Mureş, în Târgu-Mureş şi în foarte multe din localităţile mureşene a fost abolită. Este adeseori încălcată. De asemenea, ca partid liberal vrem să ne stabilim ca temelie a acestei construcţii respectarea drepturilor omului, care adesea au fost încălcate”, a spus Ionela Ciotlăuş, cu prilejul unei conferinţe de presă organizată în aer liber, în incinta Cetăţii Medievale din Târgu-Mureş.

Filiale în 50 de localităţi

În prezent, în judeţul Mureş funcţionează 50 de filiale ALDE, care vor avea candidaţi pe listele de consilieri locali. „Într-un număr de 50 de localităţi din judeţul Mureş avem deja constituite organizaţii şi vom pune liste complete de consilieri locali. Lista nu este definitivă, încă lucrăm la câteva localităţi în care să aplicăm cea mai bună strategie care să fie câştigătoare pentru localităţile respective şi nu neaparat pentru ALDE”, a menţionat liderul ALDE Mureş. „În toate localităţile din judeţul Mureş vom depune liste de consilieri, dar în unele nu vor fi liste complete”, a adăugat Ionela Ciotlăuş.

„Stand by” la Reghin, Sighişoara, Luduş şi Sărmaşu

În ceea ce priveşte municipiul Reghin, preşedintele ALDE Mureş a precizat  că situaţia candidatului pentru funcţia de primar este, deocamdată, „în stand by”, iar la Sighişoara, Luduş şi Sărmaşu au loc „discuţii şi demersuri locale” pentru a se lua „cea mai potrivită decizie”, urmând ca numele candidaţilor din oraşele respective să fie făcute public în maxim zece zile.

Candidaţi ALDE la funcţia de primar în Mureş

Ionela Ciotlăuş (Târgu-Mureş)

Alin Ostroveanu (Târnăveni)

Simona Turcu (Iernut)

Cosmin Duma (Ungheni)

Ioan Mircea Pop (Adămuş)

Nicolae Colceriu (Apold)

Lenuţ Mărginean (Aţintiş)

Mihai Şuteu (Bahnea)

Iosif Dan (Bogata)

Cornel Ilea (Cheţani)

Ioan Daniel Pop (Chiheru de Jos)

Rodica Lupşa (Coroisânmărtin)

Augustin Călian (Cristeşti)

Ioan Oltean (Cucerdea)

Ioan Luca (Fărăgău)

Nicolae Banea (Iclănzel)

Florin Petra (Ideciu de Jos)

Sorinel Datu (Nadeş)

Raul Alin Boroş (Sâncraiu de Mureş)

Flavius Iuşan (Sânpetru de Câmpie)

Ilie Chirilă (Solovăstru)

Petru Bompa (Suseni)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE