Civica. MC2 – cine este stăpânul inelelor Politic
  • admin
  • 0 comentarii
  • 173 Vizualizări

Civica. MC2 – cine este stăpânul inelelor

111Poate că nu ar strica să lămurim câteva aspecte și probleme, reieșite de pe urma acțiunii colegilor mei de strângere de semnături pentru susținerea candidaților UNPR Târgu-Mureș. Oamenii s-au arătat interesați de proiectul nostru, dar, au avut și nelămuriri. De aceea, m-am decis să le răspund, în rândurile de mai jos. MC2 nu sunt mișcări politice, drept pentru care ele nu au un lider politic, nici vreun partid, nici vreo persoană implicată politic. UNPR este doar factorul care dorește să declanșeze aceste mișcări și nu are, sub nicio formă, intenția de a le subordona. Ca orice mișcare de tip civic, MC2 se subordonează doar intereselor membrilor ei, respectiv cetățenii Târgu-Mureșului.

De asemenea, MC2 dezvoltă relații de colaborare și sprijin reciproc cu orice organizație neguvernamentală, interesată în sporirea gradului de cultură, civilizație și a nivelului de trai al târgumureșenilor. Proiectul nostru are în vedere doar declanșarea și susținerea MC2 până când acestea vor putea să se susțină singure. Astfel, imediat după constituirea consiliului local, consilierii noștri vor depune un proiect de hotărâre care să dea drept de cetate atât Mișcărilor Civice Comunitare (MC2) cât și felului în care consilierii vor coordona activitatea acestora. Apoi, vom lua legătura cu Inspectoratul Școlar, în vederea stabilirii modului de colaborare, în privința centrelor MC2 din școlile târgmureșene.

Simultan, activiștii noștri, dar și alte persoane voluntare, vor strânge semnături în scopul constituirii centrelor fizice de activitate a MC2 (din școli) și vor face demersurile necesare instituirii rețelei virtuale a MC2 precum și a bazei de date inițiale a proiectului. Următorii pași impun dotarea centrelor MC2 cu computere și dezvoltarea prezenței lor în rețelele sociale de pe internet.

Comentariile, propunerile, sugestiile și criticile dumneavoastră sunt citite și auzite la email unprtargumures@gmail.com, telefon 0365-431.617. Vă aștept la audiențe, în fiecare miercuri, între orele 18.00 – 20.00, la sediul de campanie UNPR Mureș, din strada Cisnădie nr. 2A, Târgu-Mureș.

Ing. Cristian Victor CĂTANĂ

Președinte UNPR Târgu-Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE