“Formăm cea mai bună și mai frumoasă echipă!” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 734 Vizualizări

“Formăm cea mai bună și mai frumoasă echipă!”

111Sunt Ovidiu Tudor Ilieș, am 46 de ani și sunt director într-o companie privată, responsabil cu relațiile internaționale. M-am născut la Reghin, dar locuiesc la Deda, acolo unde de 8 ani sunt consilier local din partea partidului meu de suflet, PNL. Într-unul din cele două mandate, am fost președinte al Comisiei Buget-Finanțe din cadrul Consiliului Local.

Cred cu tărie că implicarea mea în politică și în administrație se datorează oamenilor, concetățenilor mei, cărora am dorit să le ofer proiecte care să le ușureze munca și viața. De foarte multe ori cred că am reușit. Cu aceeași forță cu care am luptat la Deda în acești 8 ani vin acum spre Consiliului Județean, într-o echipă de care sunt foarte mândru. O echipă specială, care îmbină tinerețea cu înțelepciunea, ambiția cu experiența. Am alături medici renumiți, profesori universitari, antreprenori, oameni din administrație, specialiști în diverse domenii. Este o echipă de calitate și mă simt onorat să fac parte din ea și să particip la acest proiect important pentru viitorul Mureșului.

Preocupările mele sunt multe, problemele cetățenilor sunt multe, dar prioritățile mele vor fi proiecte în domeniile cultural, sportiv, sănătate, protecția mediului, economic. De asemenea, voi găsi metode de a susține promovarea externă a culturii și tradițiilor locale ale Mureșului. Sunt un bun comunicator, un bun organizator și mereu am preferat contactul direct cu cetățeanul. Pentru că cea mai bună politică, sau cea mai bună administrație, nu se face dintr-un birou, ci din mijlocul oamenilor, acolo unde poți să vezi și să evaluezi corect problemele.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE