Share

Home / Cultură / Expoziţie importantă din Roma, organizată de o târgumureşeancă

Expoziţie importantă din Roma, organizată de o târgumureşeancă

111Accademia di Romania in Roma organizează vineri, 10 iunie, de la ora 19.00, cea de-a XIV-a ediţii a expoziţiei “Spazi Aperti”, proiect care reunește artiști ai academiilor și institutelor străine din Roma, deschis în acest an sub egida Codului Norocului.

Curatorul expoziţiei este târgumureşeanca Roxana Mihaly, care a precizat că “Spazi Aperti” va fi deschisă în intervalul 10-19 iunie, în incinta Accademia di Romania in Roma, Valle Giulia, Piazza José de San Martin 1, 00197 Roma). “Artiștii străini vor fi prezentați în dialogul lor cu artiștii consacrați care locuiesc și își exprimă arta în Cetatea Eternă, dar și în alte orașe italiene. Evenimentul este o platformă de întâlnire între bursieri și oraș, între artiști și locuitorii orașului”, a precizat Roxana Mihaly. “Tema de anul acesta este ”Codul norocului”, artiștii având libertatea de a-și exprima viziunea despre evoluția și legile vieții. Timp de secole, artiștii au dăruit umanității milioane de simboluri, care cu timpul au devenit adevărate talismane ale norocului sau purtătoare de mesaje”, a completat Roxana Mihaly.

112

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regurile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

“Schubertiadă”unică în România, la Sighişoara

Studenţii celei de-a XXVI-a ediţii a Academiei Sighişoara au început vineri, 9 august, o serie …

Share
Share