Produsele Dow AgroSciences câştigă teren în Transilvania Agricultura
  • alex.toth
  • 0 comentarii
  • 473 Vizualizări

Produsele Dow AgroSciences câştigă teren în Transilvania

111Dow AgroSciences, una dintre primele mari companii producătoare de inputuri pentru agricultură, cu o prezenţă de 37 de ani pe piaţa din România, a fost reprezentată la evenimentul organizat de Dafcochim miercuri, 8 iunie, în satul Seuca din comuna Găneşti, de o echipă condusă de Iulia Nicola, Country Manager România.

Reporter: Dow AgroSciences participă la un nou eveniment marca Dafcochim. Care e importanţa acestor evenimente dedicate fermierilor?

Iulia Nicola, Country Manager România, Dow AgroSciences: Evenimentul de astăzi se înscrie în şirul marilor evenimente organizate de Dafcochim pentru fermierii săi, impecabil organizat şi cred cu efect. Este primul eveniment de acest gen, în schimb sunt celebre simpozioanele organizate de Dafcochim pentru partenerii săi. Acest gen de eveniment este binevenit, nu doar în Transilvania, ci peste tot în ţară, oferind ocazia fermierilor să vadă pe teren rezultatul utilizării unor produse şi să obţină informaţii utile în activitatea lor.

Rep.: Ce fel de informaţii aţi prezentat fermierilor?

I.N.: Despre ce ştim noi să facem cel mai bine, erbicide pentru cereale păioase, respectiv despre produsele noastre Lancelot şi Floramix.

112

Rep.: Ce noutăţi are Dow AgroSciences pentru fermieri în acest an?

I.N.: Cel mai nou produs este Floramix, lansat în urmă cu doi ani, care îşi îmbunătăţeşte cota de piaţă de la an la an. Produsele sunt noi pentru piaţa din România, practic noi am creat piaţa de produse cross-spectrum erbicide cu spectru combinat pentru grâu, care sunt în creştere continuă de la an la an. Urmează şi altele, pregătim Arylex, produs pentru cereale păioase lansat în lumea ştiinţifică, şi nu numai.

Rep.: Ce aduce nou acest produs?

I.N.: Arylex e ca o picătură care vine şi întregeşte fiecare produs în parte, prelungeşte practic spectrul de combatere a fiecărui erbicid consacrat, de la Mustang la Lancelor, Pallas şi Floramix. Practic, ele devin erbicide complete cu această moleculă nouă. Desigur, în anii care urmează vom lansa alte produse, care acum sunt în pregătire, nu numai erbicide.

Rep.: Ce produse propuneţi pentru culturile specifice Transilvaniei, respectiv pentru pomi fructiferi, sfeclă de zahăr, cartofi?

I.N.: Avem un insecticid nou pentru pomicultură, foarte bun, care va ieşi pe piaţă în anii următori. Sperăm că va fi de mare ajutor pentru toţi pomicultorii din România, nu numai pentru cei din Transilvania.

113

Rep.: Dar pentru viţa de vie?

I.N.: Pentru viţa de vie nu avem produse noi, în schimb avem un portofoliu complet pentru prevenirea şi combaterea făinării.

Rep.: Sunteţi mulţumiţi de rezultatele înregistrate în Transilvania?

I.N.: Da. Rezultatele din Transilvania, şi nu numai, se datorează în general partenerilor noştri, iar în Transilvania partenerul nostru este Dafcochim, un parteneriat de mulţi ani, un partener în adevăratul sens al cuvântului.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE