Proiecte noi, în pregătire la Corunca Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 815 Vizualizări

Proiecte noi, în pregătire la Corunca

111Primarul comunei Corunca, Takács Szabolcs István, a declarat sâmbătă, 10 septembrie, pentru cotidianul Zi de Zi, că echipa pe care o conduce are în pregătire mai multe proiecte pentru comunitate.

Grădiniţă nouă şi infrastructură mai bună

Printre priorităţile amintite de edilul şef din Corunca, aşezare aflată la periferia municipiului Târgu-Mureş, se regăsesc o viitoare grădiniţă şi investiţii pentru dezvoltarea infrastructurii locale. „În primul rând, vreau să fie înţelegere între oamenii din comună. Vreau să dezvoltăm infrastructura, pentru că aceasta e foarte importantă. Dacă oamenii din satele aparţinătoare vin în centrul comunei şi văd ce frumos e asfaltat, şi ei îşi doresc acest lucru. Avem şi alte planuri pe care momentan nu le pot dezvălui, şi care într-un an, doi, aş vrea să le punem în aplicare. Avem proiecte în pregătire, dorim să cumpărăm un teren unde să construim o grădiniţă, în zona drumului E60, lângă pensiunea Koronka. Aşteptăm ofertele, deşi nu sunt multe terenuri disponibile. Avem multe familii tinere în zonă, care îşi duc copii la grădiniţe din Târgu-Mureş şi acesta e un proiect prioritar. De asemenea, doresc să îmbunătăţim imaginea staţiilor de autobuz şi condiţiile de aşteptare a mijloacelor de transport în comun”, a afirmat Takács Szabolcs István.

La Mulţi Ani pentru locuitori

Totodată, primarul comunei Corunca a mulţumit locuitorilor pentru sprijinul acordat la alegerile locale din 5 iunie 2016 şi a transmis tradiţionala urare de La Mulţi Ani tuturor participanţilor la sărbătoare, indiferent de etnia acestora. „Zilele Comunei sunt foarte importante pentru populaţie, deoarece după un an de muncă, de sacrificii, oamenii au prilejul să se întâlnească altfel decât în timpul anului. Lumea trage acasă, chiar dacă oamenii trăiesc în străinătate sau în alte oraşe, simt nevoia să revină acasă, chiar dacă am decalat puţin data de organizare. În mod normal, sărbătoarea avea loc în jurul datei de 25 iulie, de Sfânta Ana, dar anul acesta am mutat data din cauza alegerilor. Nu în ultimul rând, transmit prin intermediul dumneavoastră urarea de La Mulţi Ani tuturor locuitorilor comunei Corunca”, a conchis Takács Szabolcs István.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE