Ziua Mondială a Educației, marcată la Liceul „Gheorghe Marinescu” Invatamant
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 1312 Vizualizări

Ziua Mondială a Educației, marcată la Liceul „Gheorghe Marinescu”

Ziua Mondială a Educației a fost marcată miercuri, 5 octombrie, și la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu” din Târgu-Mureș, prilej cu care elevii au creat postere tematice, iar dascălii au primit premiile „Edu Marinescu”.
„Această zi a avut un aer festiv și la liceul nostru. Ziua a debutat cu crearea unor postere tematice de către elevii claselor a IX-a A, a X-a A, a X-a C și a XI-a B. Direcțiunea liceului a inaugurat apoi Sala de Conferințe „Dr. Gheorghe Marinescu”, încă o sală cu dotări noi și moderne, care să facă plăcere tuturor celor care învață sau profesează acolo. Sărbătoarea a fost încununată de ceremonia acordării premiilor „Edu Marinescu”, unde cadre didactice si nedidactice de valoare ale școlii noastre au primit diplome, flori și aplauze pentru merit educațional”, a precizat prof. Monica Rusu.
Astfel, s-au acordat următoarele premii: prof. Elisabeta Borgovan a primit diplomă de merit educațional pentru longevitate didactică, având peste 20 de activitate la școală; prof. Manuela Liana Ciuchină a primit diplomă de merit educațional pentru debut profesional în școală; prof. Felicia Viorica Lirca a primit diplomă de merit educațional pentru excelență în perfecționare – obținerea definitivării în învățământ; prof. Nelu Moldovan a primit diplomă de merit educațional pentru comunicare profesională; secretarele Dorina Dan și Marcela Violeta Oltean au primit diplomă de merit educațional pentru activitatea administrativă și prof. Gabriela Silvia Borda a primit diplomă de merit educațional pentru promovarea imaginii școlii.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE