Home / Invatamant / Ziua Mondială a Educației, marcată la Liceul „Gheorghe Marinescu”

Ziua Mondială a Educației, marcată la Liceul „Gheorghe Marinescu”

Ziua Mondială a Educației a fost marcată miercuri, 5 octombrie, și la Liceul Teoretic „Gheorghe Marinescu” din Târgu-Mureș, prilej cu care elevii au creat postere tematice, iar dascălii au primit premiile „Edu Marinescu”.
„Această zi a avut un aer festiv și la liceul nostru. Ziua a debutat cu crearea unor postere tematice de către elevii claselor a IX-a A, a X-a A, a X-a C și a XI-a B. Direcțiunea liceului a inaugurat apoi Sala de Conferințe „Dr. Gheorghe Marinescu”, încă o sală cu dotări noi și moderne, care să facă plăcere tuturor celor care învață sau profesează acolo. Sărbătoarea a fost încununată de ceremonia acordării premiilor „Edu Marinescu”, unde cadre didactice si nedidactice de valoare ale școlii noastre au primit diplome, flori și aplauze pentru merit educațional”, a precizat prof. Monica Rusu.
Astfel, s-au acordat următoarele premii: prof. Elisabeta Borgovan a primit diplomă de merit educațional pentru longevitate didactică, având peste 20 de activitate la școală; prof. Manuela Liana Ciuchină a primit diplomă de merit educațional pentru debut profesional în școală; prof. Felicia Viorica Lirca a primit diplomă de merit educațional pentru excelență în perfecționare – obținerea definitivării în învățământ; prof. Nelu Moldovan a primit diplomă de merit educațional pentru comunicare profesională; secretarele Dorina Dan și Marcela Violeta Oltean au primit diplomă de merit educațional pentru activitatea administrativă și prof. Gabriela Silvia Borda a primit diplomă de merit educațional pentru promovarea imaginii școlii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Digitaliada continuă în două școli din Mureș

Reprezentanții Fundației Orange au transmis marți, 15 septembrie, prin intermediul unui comunicat de presă, faptul …