Polițiștii au reţinut 36 de permise de conducere în minivacanța de 1 Decembrie Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 186 Vizualizări

Polițiștii au reţinut 36 de permise de conducere în minivacanța de 1 Decembrie

Pentru siguranţa cetăţenilor, în minivacanța de 1 decembrie, peste 200 de poliţişti au acţionat suplimentar faţă de dispozitivul zilnic, pentru prevenirea evenimentelor nedorite, fluidizarea traficului şi diminuarea riscului rutier.
Pe perioada minivacanţei, poliţiştii au depistat 14 persoane bănuite de comiterea unor infracţiuni, toate dintre acestea au fost surprinse în flagrant delict.
Pentru abaterile de la normele contravenţionale, poliţiştii au aplicat aproape 700 de sancţiuni, în valoare de aproximativ 237.315 lei şi au confiscat bunuri în valoare de peste 9.370 de lei.
Astfel, poliţiştii au aplicat 110 sancţiuni contravenţionale, pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică prevăzute de Legea 61/1991, pentru sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, au aplicat 3 sancţiuni prevăzute de Legea 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite.
Pentru neregulile constatate în trafic poliţiştii au aplicat 567 de sancţiuni contravenţionale, 269 fiind pentru depăşirea limitelor legale de viteză, 3 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, cu o îmbibaţie mai mică decât cea de la care fapta este considerată infracţiune, 10  lipsă anvelope de iarnă, 2 aplicate administratorilor de drum și 283 pentru alte abateri.
Totodată, poliţiştii au retras 31 de certificate de înmatriculare şi au reţinut 36 de permise de conducere în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, 5 pentru conducere sub influenţa băuturilor alcoolice şi 4 pentru conducere cu viteză excesivă, restul fiind pentru alte abateri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE