Share

Home / Politic / Decizie BEJ Mureş: Florin Urcan nu poate candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016!

Decizie BEJ Mureş: Florin Urcan nu poate candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie 2016!

Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 28 Mureş a respins vineri, 9 decembrie, solicitarea făcută de Florin Urcan, prin intermediul unei adrese, de a fi repus pe locul 2 pe lista de candidaţi ai Partidului Naţional Liberal Mureş la alegerile din 11 decembrie pentru Camera Deputaţilor.

Liberalul Florin Urcan şi-a motivat demersul printr-o decizie recentă a Curţii de Apel Târgu-Mureş care a admis cererea de suspendare a adresei prin care Agenţia Naţională de Integritate (ANI) a solicitat Camerei Deputaţilor vacantarea locului de deputat deţinut de Florin Urcan, care a pierdut însă procesul cu ANI printr-o decizie definitivă a Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie.

Astfel, la avizierul Biroului Electoral de Circumscripţie nr. 28 Mureş a fost făcut următorul text, semnat de judecătorul Adrian Bereczki, preşedintele BEJ Mureş.

„Referitor la sesizarea înregistrată sub nr. 319/9 decembrie 2016 la Biroul Electoral de Circumscripţie nr. 28 Mureş, prin care aţi solicitat reanalizarea deciziei nr. 6 din 17 octombrie 2016 a BEJ nr. 28 Mureş, vă comunicăm că, potrivit articolului 59, alineatul 9, şi articolului 115, alineatul 2, din Legea nr. 208/2015, împotriva hotărârilor definitive pronunţate în procedura admiterii sau respingerii candidaturilor propuse de competitorii electorali nu există cale de atac.”

222

Share

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Bugetul Municipiului Reghin – aprobat. Liberalii s-au abținut de la vot

Consilierii reghineni s-au întrunit vineri, 14 februarie, în ședință ordinară, prilej cu care au supus …

Share
Share