Prezență scăzută, așteptări mari la Stânceni Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 200 Vizualizări

Prezență scăzută, așteptări mari la Stânceni

Una dintre comunele cu prezența cea mai scăzută la urne se preconiza în comuna Stânceni. La orele amiezii procentul prezenței era în jurul cifrei de 12 %. Explicații ne-a dat unul dintre cei mai vechi componenți ai comisiilor locale, fostul edil al comunei, Ioan Florea, peședintele secției din comună.
„Particip la alegeri încă din anul 1980. N-aș putea spune că nu există interes din partea oamenilor, dar nu cred să depășim cifra de 40 %. La noi procentul dintre tineri și vârstnici este chiar favorabil tinerilor, dar acest lucru poate fi ușor explicat. În aceste condiții meteorologice, vârstnicii se deplasează mai greu, iar noi avem arondate sate de unde deplasarea se face mai greu în aceste condiții, iar noi nu avem decât o singură secție”, justifică acest lucru fostul edil.
Unul dintre localnici invoca la rândul său neîncrederea în clasa politică. „Venim de fiecare dată la vot în speranța de mai bine. Ar fi bine să se reducă numărul parlamentarilor, așa cum s-a mai cerut, iar cei aleși ne dorim să-și respecte cel puțin jumătate din promisiunile făcute în campanie. Lucrurile știm că nu se pot schimba peste noapte, dar să vedem cel puțin că se dorește acest lucru”, este dorința lui Viorel Moldovan.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE