Rezultatele finale la concursul pentru funcțiile de directori în școli Invatamant
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 881 Vizualizări

Rezultatele finale la concursul pentru funcțiile de directori în școli

Au fost publicate rezultatele înregistrate în urma soluționării constestațiilor probei de interviu a concursului desfășurat în Mureș pentru ocuparea funcțiilor de director și director adjunct din unitățile de învățământ.

Dintre cei cinci candidați care au fost reevaluați, 4 au fost candidați admiși. Conform tabelului publicat pe site-ul Inspectoratului Școlar Județean Mureș, Sorina Mihaela Bălan – Colegiul Economic „Transilavania”, Matei Ionuț Cozma – Liceul Tehnologic Electromureș, Claudia Chebuțiu – Școala Gimnazială „Alexandru Ioan Cuza”, și Luminița Brăduț Dobrean, Palatul Copiilor (director adjunct), au fost declarați admiși. În timp ce Elena Melania Platon – Liceul Tehnologic „Petru Maior” din Reghin (director adjunct), nu a reușit nici de această dată să obțină un punctaj suficient de mare.

Rezultatele finale la concursul pentru funcțiile de directori

De asemenea, ISJ Mureș, a publicat un tabel actualizat cu rezultatele finale ale concursului, care poate fi consultat AICI. Conform calendarului stabilit de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice, urmează ca în 16 decembrie  Consiliul de administrație al Inspectoratului Școlar să valideze rezultatele finale și să le transmită Ministerului Educației.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE