Home / Cultură / “Carols for friends”, la Muzeul de Etnografie

“Carols for friends”, la Muzeul de Etnografie

Liceul Vocaţional de Artă, Asociaţia Neumarkt Events şi Muzeul Judeţean Mureş invită publicul luni, 19 decembrie, ora 19:00 la recitalul de muzică și poezie intitulat „Carols for friends”, găzduit de Palatul Toldalagi -Muzeul de Etnografie şi Artă Populară din Târgu-Mureş. Evenimentul face parte din Stagiunea „Muzică și Arte la Muzeu” , demers care se vrea a fi o completare a ofertei culturale din Tîrgu Mureș prin organizarea unor evenimente cu frecvența de cel puțin odată pe lună dedicate jazz-ului, muzicii clasice, dansului sau artelor vizuale ori poeziei în spațiile expoziționale sau în curtea interioară a Muzeului de Etnografie și Artă Populară găzduit de una dintre cele mai frumoase clădiri în stil Secesion Transilvănean, o adevărată bijuterie arhitecturală, Palatul Toldalagi. Organizată de UCIMR și Asociația Neumarkt Events în parteneriat cu Muzeul Județean Mureș, stagiunea vine atât în sprijinul artiștilor, fie ei debutanți sau consacrați, cât și a publicului având totodată misiunea de a promova spațiul și expozițiile Muzeului de Etnografie și Artă Populară.  stire-spectacol-muzeu„De obicei, în această perioadă se fac foarte multe concerte caritabile. Evenimentul pe care noi îl organizăm are un alt scop, acela de a promova normalitatea, valoarea și,  bineînțeles spiritul Crăciunului care,  până la urmă e frumos să ne fie alături tot anul” a ținut să precizeze Ana Maria Galea, președintele Asociației Neumarkt Events.

Protagoniştii spectacolului de luni seara sunt de elevii de la secțiile de Interpretare muzicală şi  Arta Actorului din cadrul Liceului Vocațional de Artă din Tîrgu Mureș:   Maria Oltean, Natalia Golea, Ioana Macarie, Radu Rad, Siko Attila, Nagy Kinga, Ordog Timea, Zold Agnes, Emanuela Neagu, Alexandru Dascăl, Bianca Volgyesi, Larisa Dobrin, Valentina Moldovan, Johann Nagy şi Luca Domide, profesori coordonatori Madarasi Ildiko, Balla Caterina, Tasi Nora, Ana Maria Galea, acompaniaţi de Mihai Moraru, Daniel Csikos şi Kiss Lajos. Gazdă a evenimentului va fi actrița și cântăreața Ana Maria Galea. Intrarea este liberă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cardul național de sănătate redevine obligatoriu, cu câteva excepții

Începând cu data de 1 iulie pacienții pot beneficia de serviciile medicale acordate în spitale, …