„Tigrii” debutează pe teren propriu în faza a II-a a EuropeCup BC Mures
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 127 Vizualizări

„Tigrii” debutează pe teren propriu în faza a II-a a EuropeCup

În a doua partidă din cadrul grupei K din faza a doua a competiției continentale de baschet masculin EuropeCup, BC Mureș Târgu-Mureș întâlnește miercuri, 21 decembrie, de la ora 19.00, în Sala Sporturilor din Târgu-Mureș formația turcă Gaziantep. Este primul meci pe teren propriu al mureșenilor în această fază, unul care se anunță foarte dificil. „Tigrii” vin după o serie de două victorii în campionat, dintre care una pe terenul campionilor de la CSM Oradea, urmată de cea obținută pe teren propriu cu Phoenix Galați, dar au cedat la scor meciul din prima etapă a competiției continentale, 65-101 pe terenul formaţiei franceze Elan Chalon sur Saone.

Formația din Turcia este câștigătoarea grupei în care au evoluat clujenii de la U-Banca Transilvania, adversarii mureșenilor din etapa viitoare a Ligii Naționale, întâlnire programată pentru ziua de vineri, 23 decembrie, de la ora 17.15, în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca.

Formația turcă a debutat în competiție cu o victorie pe teren propriu, 72-66 cu echipa suedeză Sodertalje Kings, cu doi străini ca principali marcatori, Ivanov și Jefferson, ambii cu câte 14 puncte înscrise și cu un procentaj bun la încercările de la distanță, cu 9 reușite din 26 de aruncări.

Concentrare și la campionat

BC Mureș se prezintă în această grupă în calitate de outsider, dar a demonstrat cu mai multe ocazii că se poate ridica la nivelul unor adversare mult mai bine cotate. Totul depinde de forma de moment și, evident, cu condiția ca lotul să fie valid din punct de vedere fizic.

Mureșenii trebuie totodată să aibă în vedere și partida pe care o vor susține la mai puțin de 48 de ore cu una dintre fruntașele campionatului, U-BT Cluj având o singură înfrângere în 11 partide disputate. BC Mureș se află deocamdată pe un loc ce asigură calificarea în play-off, dar cu numai două puncte mai mult decât prima care ratează acest obiectiv.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE