Home / Invatamant / Concertul de Crăciun al elevilor Liceului de Artă

Concertul de Crăciun al elevilor Liceului de Artă

foto-1

Cei mai buni elevi din clasele I-VIII de la Liceul Vocațional de Artă din Tîrgu-Mureș au susținut un tradițional concert de Crăciun miercuri, 21 decembrie, de la ora 16.00. Evenimentul a avut loc în Sala Festivă a liceului și a fost prezentat de profesoara Gyarmati Andrea Katalin.

foto-4-sala-festiva

„Au fost soliști copiii din clasele noastre I-IV, secțiunile pian și vioară, violoncel și chitară. Din clasele a V-a și a VI-a ați putut asculta câțiva elevi suflători de la corn, trombon și clarinet. Este un eveniment pe care îl organizăm în fiecare an în această perioadă din decembrie. În primăvară, vom avea concertul claselor V-VIII și apoi al claselor IX-XII la care vă așteptăm cu drag pe toți iubitorii de muzică”, ne-a transmis Aved Eva, director adjunct al Liceului Vocațional de Artă.

foto-4

Au concertat 28 de elevi

Pe scenă au urcat, pe rând, 28 de elevi, fiecare având la dispoziție câteva minute pentru a încânta spectatorii. Aceștia au fost aleși dintre cei cu cele mai bune rezultatate la evaluările semestriale.

foto-3

Cu mai multe sau mai puține emoții în fața spectatorilor au concertat elevii: Ilinca Rebeca Curcă (pian, clasa I), Molnár Kincső (vioară, clasa I), Veress Dorottya (pian, clasa I), Bartha Brigitta (vioară, clasa a II-a), Daniel Botnarenco (chitară, clasa a II-a), Ștefan Patriche (pian, clasa a IV-a), Kodó Szabolcs (trombon, clasa a VI-a), Ștefana Gorea (vioară, clasa a III-a), Gyarmati Gyopár (pian, clasa a II-a), Ana Cristina Cocoară (vioară, clasa a II-a), Fodor Rebeca (pian, clasa a II-a), Engel Soma (vioară, clasa a II-a), Gombocz Klára (pian, clasa a II-a), Bíró Bálint (trompetă, clasa a VI-a), Adelina Bucur (vioară, clasa a III-a), Maria Oltean (pian, clasa a II-a), Demeter Iszlai Dávid (vioară, clasa a II-a), Alexia Uilăcan (pian, clasa a IV-a), Szabó István Róbert (vioară, clasa a III-a), Bóta Péter Eszter (vioară, clasa a III-a), Maria Larisa Costin (pian, clasa a IV-a), Bitai Gergely (violoncel, clasa a IV-a), Mara Butuc (vioară, clasa a IV-a), Ajtai Mátyás (clarinet, clasa a VI-a), Zetes Sámuel (vioară, clasa a IV-a), Alina-Estera Curcă (corn, clasa a VI-a) și Domahidi Anna (vioară, clasa a IV-a).

foto-6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Rezultate finale la Bacalaureat

Rata de promovare înregistrată la sesiunea iunie – iulie 2020 a examenului național de Bacalaureat, …