Sesizări la DNA în legătură cu desfășurarea concursului pentru directori în Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1308 Vizualizări

Sesizări la DNA în legătură cu desfășurarea concursului pentru directori în Mureș

Patru dintre sesizările primite de Ministerul Educației Naționale și Cercetării Științifice referitoare la evaluarea din cadrul concursului național pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți din județul Mureș au fost transmise către DNA.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Ministerului Educației, Mirabela Amarandei, la nivel național au fost transmise către serviciile teritoriale ale Direcției Naționale Aanticoprupție din Craiova, Tîrgu Mureș și București 13 dintre cele peste 160 de sesizări primite de minister în legătură cu desfășurarea concursului.

Conform hotnews.ro, Mirabela Amarandei a explicat că este vorba despre modul „subiectiv” de evaluare a unor CV-uri de la acest concurs.

„Am primit peste 160 de sesizari din toata țara care priveau evaluarea din cadrul concursului național pentru ocuparea funcțiilor de directori și directori adjuncți. Așa cum a promis și domnul ministru, Corpul de control a analizat aceste sesizări și a concluzionat că 13 cazuri sunt de competența Direcției Naționale Anticorupție. În consecință, în cursul zilei de astăzi au fost transmise la serviciile teritoriale ale DNA – respectiv Craiova, Tîrgu Mureș și București – 13 situații: sașe referitoare la Teleorman, patru referitoare la județul Mureș și trei referitoare la Mehedinți”, a precizat purtătorul de cuvânt al Ministerului Educației, citat de hotnews.ro și de edumanager.ro, în 20 decembrie.

(Sursa foto: AGERPRESS)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE