Zâmbete de sărbători pentru copiii internați la Spitalul Județean Sanatate
  • teodora.mindru
  • 0 comentarii
  • 177 Vizualizări

Zâmbete de sărbători pentru copiii internați la Spitalul Județean

Cea de-a doua parte a campaniei „Împărțim zâmbete de sărbători”, derulată de angajații Spitalului Clinic Județean (SCJ) Mureș, s-a terminat săptămâna trecută, după ce copiii internați pe secțiile spitalului au primit pachete cu rechizite și jucării chiar de la Moș Crăciun. Proiectul s-a derulat prin implicarea echipei SCJ Mureş, care şi-a unit forţele pentru a face o bucurie de sărbători copiilor internaţi pe secţiile instituţiei.
„Mă bucur că am reușit să încheim cu succes acest proiect, unul menit să aducă o bucurie de sărbători copiilor. Suma adunată în urma campaniei interne a fost una care ne-a permis să oferim pachete atât de Moș Nicolae, cât și de Crăciun. Pe lângă jucării, ne-am gândit și la aspectul educativ, așa că am optat pentru rechizite, cărți de colorat și alte obiecte care le vor fi utile celor mici, chiar și după ce se vor externa și vor merge la școală. Proiectul acesta ne-a întărit convingerea că echipa SCJ Mureş este unită şi implicată în viaţa comunităţii, atât în timpul programului de lucru, cât și în afara acestuia. Mulţumirile se îndreaptă către fiecare coleg care a donat o sumă şi a sprijinit această idee”, a declarat dr. Dan Sîmpălean, managerul SCJ Mureş.
Ideea donațiilor a apărut la mijlocul lunii noiembrie, când pe toate secțiile SCJ Mureș angajații au contribuit cu sume de bani din care s-au achiziționat atât pachete cu dulciuri și fructe pentru Sărbătoarea Sfântului Nicolae, cât și rechizite și jucării. Cadourile au fost împărțite de Moș Crăciun, iar cei mici i-au spus poezii, l-au colindat și i-au mulțumit pentru daruri.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE