Elevi de la Gimnaziul „Aurel Mosora” au împărțit răvașe sighisorenilor de Ziua Culturii Naționale Eveniment
  • vali.covaciu
  • 0 comentarii
  • 648 Vizualizări

Elevi de la Gimnaziul „Aurel Mosora” au împărțit răvașe sighisorenilor de Ziua Culturii Naționale

În 14 ianuarie, potrivit Radio Son Sighișoara, elevii claselor a VI-a si a VII-a de la Școala Gimnazială „Aurel Mosora” au împărțit sighișorenilor răvașe cu citate din Mihai Eminescu.
„Elevi însoțiti de profesoarele Dana Ciucan și Bianca Daian au participat la Biblioteca Municipală „Zaharia Boiu” la o actvitate ce a avut ca scop cunoașterea operei poetului neamului Mihai Eminescu, răvașele fiind împărțite la finalul acestei acțiuni”, au scris cei de la Radio Son pe facebook.

„A fost o zi deosebită și pentru noi și pentru copiii care au fost aici”

„Au fost 50 de copii, care au venit să ne viziteze și care au pus in practică o idee extraordinar de originală, au pregătit răvașe, frumos împachetate și legate cu fundiță, pe care după ce au plecat de la bibliotecă le-au oferit cetățenilor Sighișoarei. (…) A fost o zi deosebită și pentru noi și pentru copiii care au fost aici”, a declarat, pentru Radio Son, Lucia Țarălungă, directorul Bibliotecii „Zaharia Boiu”.

Municipiul Sighișoara, prin Biblioteca Municipală „Zaharia Boiu”, a marcat Ziua Culturii Naționale prin organizarea unor activități dedicate acestei zile. Conform anunțului publicat pe site-ul Primăriei Sighișoara, cu ocazia sărbătoririi Zilei Culturii Naționale și a nașterii poetului Mihai Eminescu au fost organizate evenimente vineri, 13 ianuarie, și marți, 17 ianuarie. În 13 ianuarie avut loc evenimentul „Mihai Eminescu – poetul „nepereche”- evocarea operei eminesciene”. În 17 ianuarie, a fost organizat un eveniment dedicat basmelor eminesciene. Pentru luni, 16 ianuarie, angajatii Bibliotecii Municipale „Zaharia Boiu” au pregătit pentru elevi o prezentare în Power Point a vieții și operei poetului Mihai Eminescu.

Foto 2_Ravase Sighisoara

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE