Challenging Tomorrow la TEDx Tîrgu Mureș Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 424 Vizualizări

Challenging Tomorrow la TEDx Tîrgu Mureș

În 11 februarie, de la 14:00 la 20:00, la Teatrul Studio, va avea loc o nouă ediție a conferinței TEDx Tîrgu Mureș. „Tema conferinței, Challenging Tomorrow, a pornit din dorința de a afla ce presupune provocarea viitorului, dar și din dorința de a afla cum am putea crea sau contribui la o societate așa cum ne-o dorim”, se mai precizează în descrierea de pe facebook a evenimentului.

Tema conferinței va fi abordată de: Iulia Oprea, Gestalt Coach și Headhunter, David Timiș, Growth Engine Manager la Google, Florina Pop, psiholog clinician specialist la Institutul Oncologic „Prof. Dr. Ion Chiricuță”, Lawrence Warry, instructor Aikido și facilitator Samurai Game, Maurice Zondag, Happiness coach (Olanda) și Marius Mariș, absolvent de liceu și fotograf.

În cadrul evenimentului va cânta Vizi Imre, iar invitatuI special al organizatorilor este Dan Mașca, antreprenor, IT, fondator REEA. Conferința se va desfășura atât în română, cât și în engleză, fără traducere. Prețul biletelor normale este 75 de lei, iar cele „Supporter TEDxTarguMures” costă 200 de lei. Link-ul de unde puteți cumpăra biletele îl găsiți AICI.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE