Nelly și Vali, o poveste de iubire din lumea știrilor Interviu
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1526 Vizualizări

Nelly și Vali, o poveste de iubire din lumea știrilor

M-au emoționat atât de mult răspunsurile colegilor mei Nelly și Vali Spingos, încât am stat minute în șir și m-am uitat, zâmbind tâmp, la ecranul laptopului. Noroc (sau din păcate, pentru că nu m-am lămurit) cu deadline-ul că m-am trezit din reverie pentru că altfel poate tot așa mă prindea și ziua de astăzi. A îndrăgostiților. Oops, de emoția emoțiilor lor, scriu mai mult decât e cazul.
Povestea lui Nelly, redactor la Radio Tîrgu Mureș, și a lui Valentin Spingos, cameraman la TVR Tîrgu Mureș, e presărată de umor, de înțelegere, de romantism și de ingredientul care unește pentru totdeauna sufletele care știu și simt că s-au găsit: iubirea. Și mi-a rămas în suflet bucuria lui Nelly când a primit cererea romantică în căsătorie a lui Vali și cuvintele șoptite pe care Nelly i le-a spus lui Vali: „Atât de mult te-am așteptat!”.
Dincolo de răspunsurile pe care ni le-au oferit, dezvăluindu-și din povestea lor de dragoste și viață cititorilor Zi de Zi, e multă emoție, un evantai colorat și profund de sentimente și un mare respect pe care și-l poartă.

 

Reporter: Cum v-ați cunoscut?
Nelly Spingos: Amândoi suntem jurnaliști și ne-am întâlnit pe teren la știri.
Vali Spingos: Întâmplarea face să avem aceeași profesie, iar privirile noastre au avut ocazia să se întâlnească la majoritatea evenimentelor de presă. La început ne priveam colegial, dar la un moment dat, nu demult, în ochii noștri a strălucit ceva, acel ceva pe care acum îl numesc iubire.

 

Rep.: Cum v-ați dat seama că v-ați îndrăgostit?
Nelly: Într-o situație limită, după mai multe discuții în care ne-am împărtășit experiențele de viață și trăirile, am constatat că avem multe în comun, că am trecut amândoi prin situații similare și acest lucru ne-a apropiat.
Vali: Preț de trei după-amieze ne-am împărtășit unul altuia experiențele de viață, iar din aceste discuții am înțeles că avem destul de multe lucruri în comun încât să putem forma un cuplu reușit, dat fiind faptul că aproape ne înțelegeam din priviri. În astfel de circumstanțe, concluzia nu poate fi decât una…

 

Rep.: Care a fost cel mai frumos gest de dragoste pe care Vali l-a făcut pentru tine?
Nelly: Avea în plan să mă ceară de soție, în timpul unei excursii la munte, plănuită într-un loc de vis, așa cum știe că îmi place, dar nu a mai avut răbdare și m-a cerut înainte să plecăm. Faptul că nu a mai avut răbdare când s-a văzut cu inelul în mână, asta după ce, prin metode doar de el știute, mi-a șutit un inel să aibă măsura exactă pentru cel de logodnă, mi s-a părut cel mai romantic gest.

 

Rep.: Care a fost cel mai frumos gest de dragoste pe care Nelly l-a făcut pentru tine?
Vali: În momentul în care i-am împărtășit gândurile mele de căsătorie, pe chipul ei s-a ivit un zâmbet plin de bucurie, iar în momentele care au urmat m-a îmbrățișat puternic șoptindu-mi la ureche: „Atât de mult te-am așteptat!”.

 

Rep.: Nelly, dar de-al tău pentru Vali?
Nelly: Eu nu sunt o fire foarte romantică și nu știu dacă am avut vreun gest care ar putea fi catalogat „romantic”.

 

Rep.: Vali, dar de-al tău pentru Nelly?
Vali: Când mi-am dat seama că în inima mea se petrece ceva, stăpânit de o emoție puternică am luat-o de mână cu teamă și, neavând curajul să scot vreo vorbă, ne-am plimbat tăcuți pe străzile orașului până aproape de miezul nopții. Fiind prima dată când ne țineam de mână, iar ea nu a schițat niciun gest de respingere, mi-am făcut curaj să o întreb dacă crede că am putea fi un cuplu.

 

Rep.: V-ați căsătorit foarte repede, foarte repede luând în considerare cum judecă societatea, cum ți-ai dat seama că ea este aleasa și că ai făcut alegerea bună?
Nelly: Nu există garanții în astfel de situații, dar sufletul nu se prea înșeală. Probabil, căsătoria noastră s-a întâmplat foarte repede, dar nu vedeam de ce ar fi trebuit să mai așteptăm, dacă tot ne-am găsit. Consecința tot asta ar fi fost. Toți din jurul nostru s-au mirat de viteza cu care s-au întâmplat lucrurile, chiar și noi, dar timpul a confirmat că a fost o decizie bună, foarte bună, cea mai bună.
Vali: Da, având în vedere faptul că amândoi suntem oameni maturi și nu ne mai jucăm cu vorbele, nu văd de ce am mai fi pierdut timpul cu povești nesfârșite pe băncile parcului. Nici acum nu știu ce s-a întâmplat în sufletul meu, dar cert este că Nelly este cea mai bună alegere.

 

Rep.: Cum vezi tu o Zi a Îndrăgostiților perfectă?
Nelly: Nu cred că există o zi perfectă, indiferent de data din calendar. Dar, de când sunt cu Vali, am avut mereu flori în vază și nu a fost ocazie în care să lase buchetul să se usuce, înainte de a-mi aduce altul.
Vali: Cred că nimeni nu a ajuns vreodată la perfecțiune, însă toți încercăm să o atingem în fiecare zi. Viziunea mea despre Ziua Îndrăgostiților ar fi că fiecare clipă petrecută cu Nelly, devine o încercare de a o face fericită așa cum i-am promis încă de la începutul relației noastre. Așadar, eu în fiecare zi îi aduc aminte că o iubesc.

 

Rep.: Cum se întreține o relație ca să nu se stingă focul, dorul, iubirea?
Nelly: Cu mâncare bună și multă înțelegere, mai ales dacă se arde mâncarea :).
Vali: O relație frumoasă și durabilă nu poate exista decât cu înțelegere, toleranță, afecțiune și multă, multă dragoste.

 

Rep.: Care vă este cel mai drag plan de viitor pe care vi l-ați făcut?
Nelly: Nu ne facem planuri de viitor. Noi încercăm să trăim fiecare zi cât mai frumos.
Vali: Cuvântul potrivit nu este „plan”, mai degrabă este speranța noastră că în fiecare an, la serbarea căsătoriei să ne trezim dimineața, să ne zâmbim și să ne spunem că a mai trecut un an frumos pe care l-am adăugat poveștii noastre de iubire.
Norocoasă în a consemna Ligia VORO

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE