Primăvară bogată în spectacole la Reghin Cultură
  • alin.zaharie
  • 0 comentarii
  • 545 Vizualizări

Primăvară bogată în spectacole la Reghin

Primăvara se anunță una bogată în evenimente la Casa de Cultură „Eugen Nicoară” din Reghin. Soliști de muzică ușoară și actori îndrăgiți de marele public vor urca pe scenă pentru a aduce un frumos cadou reghinenilor.

Primul moment de bucurie va fi adus de soliștii Dida Drăgan, Corina Chiriac, Gabriel Dorobanțu, Aurelian Temișan și  Nicu Cioancă, protagoniștii spectacolului de muzică ușoară de vineri, 18 martie, de la ora 19.00. Prezentatorul spectacolului va fi Alexandra Cotoi, iar prețul unui bilet la spectacol este de 50 lei.

2 (5)Vineri, 31 martie, la ora 19.00, reghinenii vor primi un nou cadou muzical, oferit de această dată de către formația Brio Sonores. Valeriu Moruz, Dumitru Mîţu, Mihai Gandraman, Veaceslav Timofti și Vitalie Maciunschi, câștigătorii finalei ediție 2014 a show-ului „Românii au talent”, vor încălzi atmosfera la Casa de Cultură ,,Eugen Nicoară” din oraș. Spectacolul va fi întregit de recitalul tinerelor talente reghinene Denisa Morariu și Alexia Aștelian și prezentarea de modă a frumoasei și talentatei creatoare Alexa Fritsch. Prezentatorul spectacolului va fi Iulia Ionela Dragu, iar prețul unui bilet este 40 lei.

Teatru de gală cu „Amantul înșelat”

3 (4)Teatrul nu lipsește în această primăvară, la Casa de Cultură „Eugen Nicoară”, grație reprezentației spectacolului „Amantul înșelat”, în regia lui Sorin Misirianțu, care va avea loc joi, 27 aprilie, la ora 19.00. Spectacolul a avut premiera la Stuttgart, cu peste 20 de reprezentații în țară și a primit invitații din Montreal, Quebec, Havana, Bruxelles, Paris și Munchen. Protagoniștii spectacolului sunt actorii Ioan Isaiu și Sorin Misirianțu. „Amantul înșelat” de Orlin Diakov este o comedie năucitoare care abordează lupta dintre doi bărbați pentru femeia care face parte din destinul amândurora. O întalnire în parc între soț și amant și o oră de haz pe seama luptei fără scrupule dintre cei doi sunt ingredientele acestui spectacol. Regula este că nu există reguli. Se iau ostatici, se leagă cu cătușele de bancă, se îmbrâncesc, se împrietenesc, se îmbată. Ne regăsim cu toții în aceste două personaje, chiar dacă nu recunoaștem acest lucru”, afirmă Sorin Misirianțu, regizorul spectacolului. Prețul biletului la spectacol este 30 lei pentru adulți, respectiv 20 lei pentru elevi. Informații și rezervări de bilete la toate cele trei spectacole se pot obține la numărul de telefon: 0741-024.882.

 

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE