Contrabandă cu țigări la Târgu-Mureş. Trei indivizi au fost reținuți Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 599 Vizualizări

Contrabandă cu țigări la Târgu-Mureş. Trei indivizi au fost reținuți

Peste 45.000 de ţigarete, alcool etilic, 46.420 de lei, 15.930 de euro, 7.000 USD, 175.500 de forinţi şi diverse materiale pirotehnice au fost ridicate de poliţişti în urma percheziţiilor desfăşurate de poliţişti din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureş, la persoane bănuite de săvârşirea mai multor infracţiuni cu produse accizabile. Trei persoane au fost reţinute pentru 24 de ore.

„La data de 22 martie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Târgu-Mureş, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Mureş, au efectuat 22 de percheziţii, pe raza judeţului Mureş, la persoane bănuite de evaziune fiscală, spălare de bani și contrabandă cu produse accizabile.
În fapt, în perioada 2016 – 2017, mai multe persoane ar fi comercializat ţigarete ce nu aveau aplicate banderole de marcaj fiscal, pe raza judeţului Mureş. În urma efectuării perchezițiilor domiciliare au fost identificate şi ridicate 45.480 de țigarete, 46 de litri alcool etilic, 46.420 de lei, 15.930 de euro, 7.000 de USD, 175.500 de forinți şi 34 de materiale pirotehnice din clasa a II-a”, se precizează într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Mureș.

Potrivit IPJ Mureș, au mai fost ridicate şi o serie de înscrisuri, de natură a sprijini ancheta în vederea stabilirii activităţii infracţionale pe un palier mai larg, legat de comercializarea acestor genuri de produse. Împotriva a 3 persoane, organele de cercetare penală ale poliției judiciare au dispus luarea măsurii preventive a reținerii pe o durată de 24 de ore. Acţiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcţiei Operaţiuni Speciale. La activităţi au participat poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mureş şi jandarmi de la Gruparea Mobilă de Jandarmi „Regele Ferdinand I” – Târgu-Mureş.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE